ADVERTISEMENT
News

Prinţul Harry şi Meghan Markle aşteaptă al doilea copil. Anunțul oficial

Autor: Adrian Baciu | 15.02.2021 | 09:27
Prinţul Harry şi Meghan Markle aşteaptă al doilea copil. Anunțul oficial
Prinţul Harry şi Meghan Markle aşteaptă al doilea copil. Anunțul oficial. Sursa foto: Facebook

Chiar de Valentine’s Day, Prințul Harry și Meghan Markle, ducele și ducesa de Sussex, au anunțat că așteaptă un al doilea copil.

ADVERTISEMENT

Anunțul oficial a fost făcut duminică, de un purtător de cuvânt al cuplului, pentru agenția britanică de ştiri Press Association, preluată ulterior și de BBC.

Astfel, Harry și Meghan se pregătesc să întâmpine un frate sau o soră pentru fiul lor Archie Mountbatten-Windsor, care a împlinit un an în luna mai a anului trecut.

ADVERTISEMENT

Prinţul Harry şi Meghan Markle aşteaptă al doilea copil

Harry și Meghan, ducele și ducesa de Sussex, vor avea un al doilea copil, scrie presa britanică, citând un purtător de cuvânt, al cuplului.

Putem confirma că Archie va fi frate mai mare. Ducele și Ducesa de Sussex sunt nespus de bucuroși să aștepte cel de-al doilea copil al lor”, a spus purtătorul de cuvânt.

ADVERTISEMENT

În același timp, cei doi au distribuit o fotografie alb-negru cu ei, stând sub un copac, Harry sprijinindu-și mâna pe capul lui Meghan, în timp ce ea stă întinsă și cu mâna pe burtă.

Anunțul făcut chiar de Ziua Îndrăgostiților vine la doar 5 zile după ce familia regală a sărbătorit sosirea primului copil al prințesei Eugenie: un băiețel.

ADVERTISEMENT

Harry și Meghan s-au căsătorit în mai 2018 într-o ceremonie la Castelul Windsor și apoi un an mai târziu au avut primul copil, Archie, care s-a născut pe 6 mai 2019.

Meghan și Harry au renunțat la rolurile de membri seniori ai familiei regale britanice în martie 2020 și trăiesc acum în California.

ADVERTISEMENT

Meghan Markle, avort spontan în iulie

Vestea de duminică vine după ce ducesa a spus, în noiembrie, că a suferit un avort spontan în luna iulie 2020, scriind într-un articol despre acest episod nefericit.

”Să pierzi un copil înseamnă să porți o durere aproape insuportabilă, trăită de mulți, dar despre care puțini vorbesc”.

ADVERTISEMENT

Meghan Markle a dezvăluit că a căzut pe podea cu primul ei copil în brațe, fredonând un cântec de leagăn pentru a menține calmul, dar știa că îl pierde pe cel de-al doilea copil al ei.

”Câteva ore mai târziu, m-am întins într-un pat de spital, ținând mâna soțului meu”, a spus Meghan Markle, potrivit presei britanice.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!