Life

Prințul Harry și Meghan Markle vor să-și vândă casa de 11 milioane de lire sterline din California. Cei doi caută o nouă locuință

Prințul Harry și Meghan Markle vor să-și cumpere o casă nouă și să plece din via de lux din Montecito, California, care a costat 11 milioane de lire sterline.
03.01.2022 | 11:26
Printul Harry si Meghan Markle vor sasi vanda casa de 11 milioane de lire sterline din California Cei doi cauta o noua locuinta
ADVERTISEMENT

Prințul Harry și Meghan Markle se gândesc să părăsească locuința din Montecito, California și să-și cumpere o casă nouă. Cei doi nu ar fi atât atât de încântați de proprietatea achiziționată în urmă cu un an și jumătate, potrivit surselor din presa străină.

Ducii de Sussex caută o altă locuință pentru a-și crește cei doi copii, Archie (2 ani) și Lilibet (6 luni).

ADVERTISEMENT

De Crăciun, cei doi au făcut publică o felicitare de familie cu o fotografie realizată la vila lor de lux din Montecito, unde apar și fețele copiilor.

Prințul Harry și Meghan Markle vor să se mute din casa de 11 milioane de lire din Montecito, California

O persoană apropiată de cei doi a mărturisit că Prințul Harry și Meghan Markle se gândesc să vândă locuința de 11 milioane de lire sterline.

ADVERTISEMENT

Aceasta va putea fi vizionată pentru achiziție numai de către persoane serioase și care își permit o astfel de locație.

„Se gândesc să-și vândă casa. Cu toate acestea, nu va fi pe piață pentru că ei sunt cine sunt.

ADVERTISEMENT

Conacul va putea fi vizitat pentru achiziție doar de către oameni care chiar au bani să cumpere și sunt foarte serioși.”, a declarat o sursă anonimă din apropierea cuplului pentru Daily Mirror.

Ducele și Ducesa de Sussex caută să achiziționeze ceva în aceeași zonă de lux. Cei doi au cumpărat casa în urmă cu 18 luni, după ce au decis să renunțe la o mare parte dintre atribuțiile regale.

ADVERTISEMENT

Casa din Montecito are 9 dormitoare și 16 băi. Aceasta dispune chiar și de un pub, un cinema, o piscină și o casă specială pentru oaspeți. Există și o ceainărie și un loc de joacă privat, dar și o bibliotecă, un centru spa cu saună umedă și uscată, un birou, o cramă, o sală de jocuri și un garaj pentru cinci mașini.

Prințul Harry și Meghan Markle au părăsit locuința din Frogmore Cottage, Marea Britanie, pentru a se muta în California, SUA. Au cumpărat proprietatea din Montecito în vara anului 2020.

În această zonă de lux locuiesc vedete de renume din SUA, printre care Ellen DeGeneres, Tom Cruise și Oprah Winfrey.

Felicitarea de Crăciun în care apare și chipul lui Lilibet Diana, mezina cuplului

În preajma Crăciunului, Prințul Harry și Meghan Markle au publicat prima fotografie cu chipul micuței Lilibet Diana. Fotografia a fost făcută pentru felicitarea de familie a cuplului, în care apare și fiul lor cel mare, Archie.

„Anul acesta, 2021, am primit-o în viețile noastre pe fiica noastră, Lilibet. Archie ne-a făcut ‘mamă’ și ‘tată’, iar Lili ne-a făcut o familie.

Așteptăm cu nerăbdare 2022, am făcut donații pentru dvs. în numele mai multor organizații care onorează și protejează familiile – de la refugiații din Afganistan, până la familiile americane care au nevoie de concediu parental plătit.”, a fost mesajul Ducilor de Sussex.

ADVERTISEMENT