News

Prinţul Harry şi Meghan Markle, excluşi de la petrecerea de Crăciun. Regele Charles e supărat pe fiul cel mic, după ultimele dezvăluiri

Charles al III-lea nu-l vrea alături pe fiul cel mic, Harry, la prima petrecere de Crăciun pe care o va organiza în calitate de rege.
18.12.2022 | 12:41
Printul Harry si Meghan Markle exclusi de la petrecerea de Craciun Regele Charles e suparat pe fiul cel mic dupa ultimele dezvaluiri
Prinţul Harry şi Meghan Markle nu sunt bine văzuţi de noul cuplu regal Foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Regele Charles al III-lea al Marii Britanii și regina consoartă Camilla vor organiza o petrecere de Crăciun la Sandringham, dar Meghan Markle și Prințul Harry nu se află printre invitați, după cum scrie presa britanică.

Harry l-a acuzat pe Prinţul William că a ţipat la el

Petrecerea de Crăciun de la Sandringham, care este organizată în premieră de către Charles al III-lea și Camilla în noul lor statut, va fi cea mai grandioasă din ultimii ani, asta şi pentru că în 2020 și 2021, sărbătorile la scară mare au fost interzise din cauza pandemiei de coronavirus.

ADVERTISEMENT

La eveniment vor fi prezenți Prințul William și Kate Middleton cu copiii lor George, Charlotte și Louis, Prințesa Anne și Prințul Edward cu familiile lor, Prințesele Beatrice și Eugenie cu soții și copiii lor. Se remarcă faptul că inclusiv prințul Andrew – subiectul mai multor scandaluri în ultimii ani – și fosta lui soție Sarah Ferguson sunt pe lista invitaților, dar nu și Meghan Markle și Prințul Harry.

Presa britanică a consemnat şi faptul că la evenimentul regal vor apărea pentru prima dată copiii Camillei din prima căsătorie, cu Andrew Parker-Bowles: Tom Parker-Bowles și Laura Lopez.

ADVERTISEMENT

“Camilla își dorește cu adevărat ca familia ei să fie acolo de Crăciun, mai ales că fiul cel mic al lui Charles al III-lea, Harry, nu va fi acolo cu ei”, a declarat pentru The Sun o sursă de la Palatul Sandringham.

Harry a căzut şi mai mult în dizgraţie în ultimele săptămâni, o dată cu apariţia pe Netflix a serialului documentar “Harry & Meghan”.

ADVERTISEMENT

Harry şi soţia lui, Meghan, au formulat noi critici la adresa familiei regale britanice în ultimele episoade, acuzându-l şi pe prinţul William că a făcut parte din atacurile comise de mass-media asupra lor.

Prinţul William ar fi ţipat la fratele lui mai mic atunci când acesta l-a informat despre intenţia lui de a renunţa la îndatoririle sale regale în urmă cu aproape trei ani, a dezvăluit Harry, care crede totodată şi că presa este vinovată pentru un avort spontan al soţiei sale.

ADVERTISEMENT

Harry a mai spus că el şi William au văzut ceea ce se întâmpla în biroul tatălui lor, regele Charles, şi s-ar fi pus de acord cu mai multă vreme în urmă să nu procedeze niciodată în acel fel.

Harry şi Meghan, care deţin titlurile de duce şi ducesă de Sussex, au renunţat la îndatoririle lor oficiale în cadrul casei regale britanice în martie 2020, spunând că doreau să îşi continue vieţile în Statele Unite, departe de hărţuirile presei, despre care cei doi au spus că ameninţau să le distrugă sănătatea mintală.

ADVERTISEMENT