Life

Prințul Harry și Meghan Markle, în vizită la New York. Care a fost motivul călătoriei Ducilor de Sussex

Prințul Harry și Meghan Markle au făcut o vizită la New York. Este prima călătorie publică a Ducilor de Sussex de când s-au mutat în California.
25.09.2021 | 21:44
Prințul Harry și Meghan Markle, în vizită la New York. Care a fost motivul călătoriei Ducilor de Sussex
Prințul Harry și Meghan Markle, în vizită la New York. Care a fost motivul călătoriei Ducilor de Sussex. Sursa foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Prințul Harry și Meghan Markle au ajuns la New York. Ducii de Sussex au făcut prima călătorie publică de când locuiesc în California.

În același timp, este și prima apariție publică a lui Meghan Markle de la nașterea fetiței sale, Lilibet Diana. Fosta actriță și soțul ei au vizitat câteva obiective din metropola americană și s-au întâlnit cu autoritățile orașului.

Prințul Harry și Meghan Markle, în vizită la New York. Care a fost motivul călătoriei Ducilor de Sussex

Prințul Harry și Meghan Markle au mers la New York, aceasta fiind prima călătorie publică de când s-au mutat în California. Cei doi au vizitat câteva obiective din oraș pe parcursul zilei.

ADVERTISEMENT

Ducii de Sussex au vizitat diverse obiective încă de la primele ore ale zilei. Cei doi au mers la One World Observatory din interiorul One World Trade Center, ce mai înaltă clădire din SUA.

Alături de ei au fost guvernatorul New York-ului,  Kathy Hochul, dar și primarul orașului, Bill DeBlasio, împreună cu soția sa, Chirlane McCray și fiul lor, Dante, scrie avantaje.ro.

ADVERTISEMENT

Ulterior, Prințul Harry și Meghan Markle au vizitat și  Memorialul și Muzeul Național din 11 septembrie.

Această călătorie marchează prima apariție publică a lui Meghan Markle de când s-a născut fetița ei și a Prințului Harry, Lilibet Diana. Micuța a venit pe lume în urmă cu aproape patru luni, pe 4 iunie. Cei doi mai au un fiu în vârstă de doi ani, Archie.

ADVERTISEMENT

Vizita la New York a fost și prima călătorie publică de la mutarea celor doi în California, care a avut loc în 2020, după ce au anunțat că vor să renunțe la rolurile superioa de din Familia Regală.

Un alt motiv al vizitei la New York este un eveniment la care cei doi participă pentru a promova vaccinarea anti-COVID. Este vorba despre Global Citizen Live, un eveniment organizat anual Great Lawn din Central Park.

ADVERTISEMENT

Printre artiștii care vor cânta la concert se numără trupa Coldplay, Jennifer Lopez și Billie Eilish, potrivit New York Post. 

Prințul Harry și Meghan Markle, eforturi pentru a încuraja vaccinarea anti-COVID

Prințul Harry a ținut un discurs legat de vaccin la începutul acestei luni. Ducele de Sussex a fost prezent la Premiile GQ Men of the Year, unde le-a cerut guvernelor și companiilor farmaceutice să facă mai multe eforturi pentru ca oamenii să se vaccineze.

ADVERTISEMENT

„Fiecare comunitate trebuie să aibă acces la vaccin și fiecare comunitate trebuie să dețină informații de încredere despre vaccin. În caz contrar, suntem cu toții în pericol.

Acesta este un sistem de care este imperios necesar să ne rupem dacă vrem să depășim COVID-19 și apariția noilor variante”, spunea Prințul Harry.

În luna mai, cei doi au fost co-președinți al evenimentului Vax Live: Concertul pentru a reuni lumea. Concertul a fost organizat de Global Citizen. Acesta a avut ca scop convingerea populației că vaccinul este esențial în lupta cu pandemia de COVID-19.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 854. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri