Life

Prințul Harry și Meghan Markle, la Jubileul de Platină al Reginei Elisabeta a II-a. Detaliile care au atras atenția. Foto

Prințul Harry și Meghan Markle au fost prezenți la Jubileul de Platină al Reginei Elisabeta a II-a, iar anumite detalii au atras atenția. Iată cum au fost surprinși cei doi.
03.06.2022 | 19:20
Prințul Harry și Meghan Markle, prezenți la Jubileul de Platină al Reginei Elisabeta a II-a. Sursa foto: hepta.ro/ Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Prințul Harry și Meghan Markle au revenit la Frogmore Cottage în această după-amiază, în timp restul membrilor familiei regale au participat la o recepție fără ei, cu ocazia Jubileului de Platină al Reginei Elisabeta a II-a.

Prințul Harry și Meghan Markle, la Jubileul de Platină al Reginei Elisabeta a II-a

Ducii de Sussex au fost surprinși într-un Range Rover, iar prințul Harry a fost văzut în timp ce îi zâmbea soției sale. Este primul angajament regal comun al celor doi, la mai bine de doi ani de când s-au mutat în California, SUA.

ADVERTISEMENT

Meghan și Harry au fost la Catedrala St. Paul pentru slujba dedicată Reginei Elisabeta a II-a, dar au stat separat de prințul Harry, Kate Middleton, prințul Charles și ducesa Camilla. Mai târziu au plecat separat.

Cei doi nu au participat și la recepția de la Guildhall, care a urmat imediat după slujbă. La aeasta au participat atât membri ai familiei regale, cât și politicieni, printre care și premierul Boris Johnson.

ADVERTISEMENT

Oficialii Palatului Buckingham au avut grijă ca ducii de Sussex și ducii de Cambridge să nu stea aproape unii de ceilalți pentru a evita repetarea scenelor “glaciale” din martie 2020, atunci când au plecat împreună la un eveniment comun la Westminster Abbey, notează Daily Mail.

Kate Middleton și prințul William au fost surprinși vorbind cu prințul Charles și ducesa Camilla în interiorul catedralei. Pe de altă parte, Harry și Meghan au fost discreți în timpul slujbei, așa cum li s-a cerut. Cei doi au stat între Lady Sarah Chatto și soțul Prințesei Eugenie, Jack Brooksbank.

ADVERTISEMENT

Harry și Meghan au mers împreună pe culoarul de la St. Paul, în urma prințului Charles și a Camillei, apoi a ducilr de Cambridge. Nu au apărut cu ei în afara catedralei. În schimb, au vorbit cu Lady Sarah Chatto și cu soțul ei.

La un moment dat, Meghan Markle i-a spus o glumă Arhiepiscopului de York. Aceasta a atins brațul lui Harry în timp ce se alătura conversație, după care toți trei au fost surprinși râzând.

ADVERTISEMENT
Prințul Harry și Meghan Markle
Prințul Harry și Meghan Markle, la Jubileul de Platină al Reginei Elisabeta a II-a. Sursa foto: hepta.ro

Harry și Meghan, aclamați de mulțime

În 2020, prințul Harry și Meghan Markle au renunțat la atribuțiile regale și s-au mutat în California, unde locuiesc alături de fiul lor, Archie (3 ani) și de Lilibet, fiica lor în vârstă de un an.

A fost prima apariție publică a celor doi în Marea Britanie din ultimii doi ani. Au fost aclamați de mulțime și au fost auzite atât urale, cât și huiduieli, notează sursa citată anterior.

Regina Elisabeta nu a fost prezentă la slujba de la Catedrala St. Paul, fiind obosită după eforturile de joi. Suverana a fost înlocuită de prințul Charles.

Potrivit presei britanice, regina a întâlnit-o, pentru prima dată, pe strănepoata ei, Lilibet Mountbatten Windsor. Prințul Harry și Meghan Markle au venit în Marea Britanie însoțiți de cei doi copii. Astfel, suverana a avut ocazia să-și cunoască strănepoata, care împlinește un an pe 4 iunie.

Cât costă rochia purtată de Kate Middleton

Kate Middleton a purtat o rochie semnată de Emilia Wickstead la slujba de la St. Paul. Rochia de culoare galbenă a fost asortată cu o pălărie semnată de Philip Treacy.

Kate Middleton și Prințul William
Kate Middleton și Prințul William la Jubileul de Platină al Reginei Elisabeta a II-a. Sursa foto: hepta.ro

Soția prințului William a purtat o pereche de cercei din colecția Reginei Elisabeta a II-a, pe care i-a purtat și la slujba de înmormântare a prințului Philip, în aprilie 2021.

Pantofii purtați de Kate Middleton costă undeva la 560 de lire sterline, scrie mylondon.news. Rochia semnată de Emilia Wickstead costă 1.500 de lire sterline sau chiar mai mult, din moment ce este făcută la comandă.

ADVERTISEMENT