Life

Prințul Harry și Meghan Markle, la un pas de un accident de mașină “catastrofal” în SUA, în timp ce erau urmăriți de paparazzi

Prințul Harry și Meghan Markle au fost la un pas de un accident “catastrofal” în SUA, fiind urmăriți de paparazzi. Primele declarații despre incident.
17.05.2023 | 18:28
Printul Harry si Meghan Markle la un pas de un accident de masina catastrofal in SUA in timp ce erau urmariti de paparazzi
Prințul Harry și Meghan Markle au fost la un pas de un accident grav. Sursa foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Prințul Harry și Meghan Markle au fost la un pas să fie implicați într-un accident de mașină destul de grav, în timp ce erau urmăriți de paparazzi. Incidentul a avut loc noaptea trecută. Purtătorul de cuvânt al ducelui de Sussex a făcut mai multe declarații în acest sens.

Prințul Harry și Meghan Markle, la un pas să fie implicați într-un accident auto, fiind urmăriți de paparazzi

Prințul Harry se afla în mașină alături de Meghan Markle și de mama ducesei, în timp ce erau urmăriți de paparazzi. Urmărirea a durat aproape două ore. Mai multe mașini au fost avariate.

ADVERTISEMENT

Purtătorul de cuvânt al prințului Harry a descris urmărirea ca fiind “aproape catastrofală”. Din primele informații, incidentul a avut loc după ce Harry și Meghan au participat marți la o ceremonie de decernare a unor premii la New York. La eveniment a fost prezentă și mama fostei actrițe, Doria Ragland.

“Noaptea trecută, ducele și ducesa de Sussex și doamna Ragland au fost implicați într-o urmărire de mașină aproape catastrofală de către un grup de paparazzi extrem de agresiv. 

ADVERTISEMENT

Această urmărire neobosită, care a durat peste două ore, a avut ca rezultat mai multe cvasi-coliziuni în care au fost implicați alți șoferi de pe șosea, pietoni și doi ofițeri NYPD (Departamentul de Poliție din New York”, a mai spus purtătorul de cuvânt al prințului Harry, potrivit Mirror.

Incidentul a venit după ce Meghan Markle a primit premiul Women of Vision Award al Fundației Ms. Ducesei i-au fost recunoscute “acțiunile sale globale de împuternicire și apărare a drepturilor femeilor și fetelor”, mai arată sursa menționată.

ADVERTISEMENT

În cadrul discursului de la ceremonia de premiere, Meghan Markle le-a încurajat pe femei să lupte pentru echitate. Premiul i-a fost înmânat de către jurnalista și activista Gloria Steinem.

“Nu este niciodată prea târziu pentru a începe. Poți fi vizionarul propriei tale vieți… Mai este atât de mult de făcut”, a spus soția prințului Harry în discursul său din cadrul galei.

ADVERTISEMENT

Prințesa Diana a murit la 36 de ani, după ce a fost urmărită de paparazzi

Evenimentul de aseară a fost prima apariție publică a prințului Harry după încoronarea Regelui Charles. Ducele a petrecut câteva ore în Marea Britanie, pentru marele eveniment. A revenit în SUA după puțin timp, pentru a sărbători ziua de naștere a fiului său, Archie.

Întâmplarea trăită de ducii de Sussex vine la aproape 26 de ani de când Prințesa Diana, mama lui Harry, a murit la Paris, în urma unui accident de mașină, în timp ce era urmărită de paparazzi. În urma impactului și-au pierdut viața iubitul Dianei, Dodi Al-Fayed, precum și șoferul acesteia, Henri Paul.

ADVERTISEMENT