Life

Prințul Harry și Meghan Markle nu petrec Crăciunul în Familia Regală. Ce motiv au Ducii

Prințul Harry și Meghan Markle nu sărbătoresc Crăciunul în Marea Britanie, alături de Familia Regală. De ce au luat această decizie.
25.11.2022 | 16:05
Printul Harry si Meghan Markle nu petrec Craciunul in Familia Regala Ce motiv au Ducii
Prințul Harry și Meghan Markle nu sărbătoresc Crăciunul în Marea Britanie. De ce au luat această decizie. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Ducii de Sussex au primit o invitație din partea Regelui Charles al III-lea la Sandringham, însă au decis să nu petreacă Crăciunul în Familia Regală Britanică. Ce motiv au la numai câteva luni de la moartea Suveranei.

Prințul Harry și Meghan Markle nu sărbătoresc Crăciunul în Marea Britanie. De ce au luat această decizie

Prințul Harry și Meghan Markle au decis să nu dea curs invitației primite de la Regele Charles al III-lea. Experții spun că moartea Majestății Sale Elisabeta a II-a nu mai reprezintă o presiune atât de mare pentru cei doi soți.

ADVERTISEMENT

Așadar, anul acesta sărbătorile de iarnă și implicit primul Crăciun fără regretata regină vor fi petrecute în Statele Unite ale Americii. Ducii de Sussex preferă să stea ”acasă”, nicidecum la reședința regelui din Norfolk.

Potrivit unor surse, relațiile dintre nepotul Reginei Elisabeta a II-a și Casa Regală continuă să fie tot mai reci. Acesta este unul dintre motivele pentru care Prințul Harry și Meghan Markle nu vor fi prezenți la adunarea de familie.

ADVERTISEMENT

„Moartea Reginei înseamnă că nu va exista atât de multă presiune pentru a avea toată familia împreună, ceea ce este bine pentru că se pare că Harry și Meghan nu vor fi prezenți”, a declarat biograful Angela Levin pentru The Sun.

Prințul Harry și Meghan Markle, absenți de la cina de Crăciun

Prințul Harry și Meghan Markle vor fi absenți de la cina de Crăciun, însă nu același lucru se poate spune despre Prințul William și Kate Middleton. Cei doi vor fi alături de Rege și Regină, cel puțin o mică parte din vacanța de iarnă.

ADVERTISEMENT

„Nu vor veni ceea ce cred că va fi o mare ușurare pentru restul familiei. Familia va dori să facă din aceasta o zi foarte pozitivă după moartea Reginei și cred că prezența familiei Sussex va atenua cu siguranță acest lucru”, a mai spus Angela Levin.

De asemenea, un alt motiv pentru care Ducii de Sussex au ales să nu călătorească în Marea Britanie în perioada sărbătorilor de iarnă este și faptul că oamenii ar putea reacționa negativ la serialele în care apar.

ADVERTISEMENT

Ultima producție care îi are protagoniști urmează să fie lansată după Crăciun. Se spune că îi arată pe Prințul Harry și Meghan Markle discutând despre rudele regale, inclusiv Rege, Regina Consort și William.

Mai mult decât atât, cuplul a cerut amânarea spectacolului în valoare 88 de milioane de lire sterline, inițial acesta fiind programat înaintea sărbătorilor de iarnă.

ADVERTISEMENT