Life

Prințul Harry și Meghan Markle, o nouă lovitură pentru Casa Regală. Dezvăluirile care-l vor supăra pe Regele Charles

Prințul Harry și Meghan Markle, un alt atac pentru Familia Regală. Declarațiile care nu vor fi pe placul Regelui Charles.
27.05.2023 | 16:14
Printul Harry si Meghan Markle o noua lovitura pentru Casa Regala Dezvaluirile carel vor supara pe Regele Charles
Prințul Harry și Meghan Markle, un alt atac pentru Familia Regală. Declarațiile care nu vor fi pe placul Regelui Charles. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Fiul cel mic al Suveranului britanic și actrița americană pregătesc o nouă lovitură pentru Casa Regală. Dezvăluirile care-l vor supăra pe Monarh. Ce pregătesc în perioada următoare Ducii de Sussex în ”războiul” cu familia.

Prințul Harry și Meghan Markle, un alt atac pentru Familia Regală. Declarațiile care nu vor fi pe placul Regelui Charles

Prințul Harry și Meghan Markle sunt gata pentru un alt atac pentru Familia Regală, după documentarul de pe Netflix și cartea Spare. Cuplul este gata să semneze pentru un lungmetraj despre viața din interiorul palatului.

ADVERTISEMENT

Declarațiile celor doi nu vor fi pe placul Regelui Charles al III-lea, fiul său cel mic simțind că mai are foarte multe lucruri de zis despre traiul pe care l-a dus înainte de a părăsi Marea Britanie pentru a se stabili în America.

O sursă a declarat pentru Mirror că Ducii de Sussex nu doresc să vadă cum este primit filmul despre interviul de la BCC al Prințului Andrew cu jurnalista Emily Maitlis pentru a da lovitura. Lungmetrajul este intitulat Scoop și va fi difuzat de Netflix.

ADVERTISEMENT

Producția îi are în distribuție, în rolurile principale pe Rufus Sewell care îi va da viață Ducelui de York, în timp ce actrița Gillian Anderson o va interpreta pe Emily. Filmul i-a făcut pe Prințul Harry și Meghan Markle să ia rapid atitudine.

„Au o poveste de spus pe marele ecran despre ceea ce s-a întâmplat în Palat. Există o mulțime de nuanțe din povestea lor despre care ei simt că încă lipsesc după documentar și cartea lui Harry”, a declarat o sursă pentru revista Closer, arată sursa citată.

ADVERTISEMENT

Prințul Harry și Meghan Markle, un nou contract cu Netflix

Prințul Harry și Meghan Markle s-au declarat foarte mulțumiți de banii primiți după semnarea documentarului cu Netflix, motiv pentru care sunt gata de un nou contract cu renumita platformă de streaming.

„Nu există nicio îndoială că ar primi o plată frumoasă pentru asta, ceea ce este extrem de tentant. Meghan chiar face eforturi pentru ca acest lucru să se întâmple, în timp ce Harry vrea să trateze totul cu mai multă atenție.

ADVERTISEMENT

Pe ei îi distrează ideea și echipa lor discută deja despre suma de bani pe care cei doi o vreau pentru drepturile asupra poveștii lor”, a mai spus sursa. Până în acest moment Ducii de Sussex nu au făcut nicio declarație pe marginea subiectului.

ADVERTISEMENT