Life

Prințul Harry trăiește din cele 13 milioane de euro moștenire de la Prințesa Diana. Nu a mai primit niciun ban de la Familia Regală

13.03.2021 | 11:59
Printul Harry traieste din cele 13 milioane de euro mostenire de la Printesa Diana Nu a mai primit niciun ban de la Familia Regala
ADVERTISEMENT

Prințul Harry a dezvăluit în cadrul interviului oferit jurnalistei Oprah Winfrey că trăiește din cele 13 milioane de euro primite moștenire de la regretata sa mamă, Prințesa Diana. Nepotul Reginei Elisabeta nu a mai primit niciun ban de la Familia Regală. 

Soțul actriței Meghan Markle a precizat că nu s-ar fi putut descurca din punct de vedere financiar după plecarea din sânul familiei sale dacă nu avea averea lăsată în urmă de Lady Di. Mutarea în Statele Unite ale Americii s-a făcut mulțumită acestor bani.

ADVERTISEMENT

Prințul Harry și partenera de viață au reușit să economisească bani în ultimul an și datorită faptului că nu au plătit chirie și au locuit în diverse case puse la dispoziție de prieteni foarte apropiați lor, achiziționând abia recent o locuință.

Prințul Harry și Meghan Markle, totul despre venituri. Din ce bani trăiesc acum

„Am ce mi-a lăsat mama și fără asta n-am fi putut-o face. Parcă ar fi știut ce se va întâmpla și a fost alături de noi”, a declarat Prințul Harry.

ADVERTISEMENT

Ducele de Sussex a ținut să mai adauge că veniturile sale și ale familiei s-au rotunjit datorită contractelor semnate cu Netflix și Spotify, cu prima platformă de streaming realizând o afacere de milioane de euro.

Cuplul realizează din decembrie 2020 un podcast intitulat „Archewell Audio”, în care cei doi vorbesc deschis despre pasiunea lor de a cunoaște oameni și de a le știi poveștile de viață.

ADVERTISEMENT

Proiectul Ducilor de Sussex are drept scop aducerea în față a unor perspective și voci diferite pe care fanii nu le-au mai auzit până acum. Prințul Harry și Meghan Markle au făcut front comun pentru a produce schimbări.

„Netflix și Spotify n-au făcut niciodată parte din plan”, a mai adăugat nepotul Reginei Elisabeta a II-a în interviul acordat în urmă cu câteva zile.

ADVERTISEMENT

Cu această ocazie Meghan Markle a dezvăluit care este sexul bebelușului pe care-l poartă în pântece. Cei doi au un băiat pe nume Archie, iar acum familia se va mări cu o fetiță, care va veni pe lume cel mai probabil în lunile mai-iunie.

ADVERTISEMENT