Life

Prințul Louis, fiul lui William și Kate, face 5 ani! Imaginea neobișnuită postată de Casa Regală cu micuțul

Prințul Louis, fiul lui William și Kate împlinește astăzi, 23 aprilie 2023, vârsta de 5 ani! Cum a marcat Casa Regală acest moment?
23.04.2023 | 10:29
Printul Louis fiul lui William si Kate face 5 ani Imaginea neobisnuita postata de Casa Regala cu micutul
Prințul Louis împlinește azi 5 ani. Foto: Hepta.ro/ YouTube/ Instagram

Prințul Louis, cel mai năzdrăvan din Familia Regală Britanică, împlinește astăzi 5 anișori. Părinții acestuia, Kate și William au postat încă de ieri niște imagini cu micuțul pentru a marca acest eveniment din familia lor.

Prințul Louis împlinește 5 ani astăzi, 23 aprilie 2023. Imaginea cu care Casa Regală a marcat ziua

Chiar dacă Louis este născut astăzi, pe 23 aprilie, Kate Middleton și Prințul William au dorit ca încă din 22 aprilie să îl sărbătorească, virtual, postând două fotografii cu acesta, dintre care una a atras atenția în mod deosebit.

„Cineva împlinește mâine 5 ani… La mulți ani fericiți Prințului Louis”, este textul scris de Prinții de Wales pe contul lor oficial de Instagram, mesaj însoțit de două fotografii cu micuțul.

Așa cum vă spuneam în rândurile de mai sus, una dintre imagini a atras atenția în mod deosebit. În prima poză, Prințul Louis este surprins într-o roabă plină de pământ și iarbă, împins de mama sa, Kate Middleton.

În cea de-a doua fotografie cu care părinții lui Louis au vrut să marcheze această zi, acesta apare cu un zâmbet larg, până la urechi. Pozele au fost făcute de una din cele mai renumite fotografe din Marea Britanie, Millie Pilkington, la începutul acestei luni, în curtea Castelului Balmoral.

prințul Louis
Prințul Louis, fotografiat în roabă, alături de mama sa, Kate Middleton. Foto: Instagram

Băiatul cel mic al lui Kate și William, viral după mutrele făcute anul trecut la Jubileul Reginei

Louis este al cincilea în linia de succesiune la tronul britanic. Înaintea lui mai sunt tatăl său, William, fratele cel mare, George (9 ani) și sora Charlotte (7).

Prințul Louis a devenit în ultimul an unul din cei mai iubiți prichindei ai Casei Regale, mai ales în urma aparițiilor publice la diferite evenimente, unele mai somptuoase decât altele.

În luna iunie 2022, imaginile cu Prințul Louis de la Jubileul Reginei Elisabeta a II-a au devenit virale. Acesta a fost neastâmpărat pe parcursul întregii ceremonii, fiind deranjat de tot ce se petrecea în jurul său.

Nici parada avioanelor nu l-a motivat să stea potolit. La un moment dat, prințesa de Wales e surprinsă când îi atrage atenția lui Louis. Același episod s-a repetat apoi la o altă apariție publică.