Life

Prințul Nicolae și-a botezat fetița. Unde a avut loc evenimentul. Video emoționant

24.01.2021 | 15:58
Printul Nicolae sia botezat fetita Unde a avut loc evenimentul Video emotionant
Prințul Nicolae și-a botezat fetița. Unde a avut loc evenimentul Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Prințul Nicolae și soția sa și-au botezat fetița. Evenimentul a avut loc sâmbătă, 23 ianuarie, la Noua Catedrală Arhiepiscopală și Regală de la Curtea de Arges.

Botezul micuței Maria-Alexandra a început după prânz și a durat aproximativ 50 de minute. La slujbă a fost prezente doar câteva persoane, apropiați ai celor doi.

ADVERTISEMENT

Maria – Alexandra, strănepoata Regelui Mihai, a venit pe lume în data de 7 noiembrie 2020, la Spitalul Polizu din București. Proaspătul tătic a făcut anunțul în ziua următoare, printr-un document postat pe rețelele de socializare.

Prințul Nicolae și-a botezat fetița. Video emoționant

Slujba de creștinare a copilei a fost ținută de arhiepiscopul Argeşului şi Muscelului, ÎPS Calinic, și transmisă live pe rețelele de socializare. Înregistrarea emoționantă a acesteia poate fi văzută pe pagina de Facebook a Arhiepiscopiei.

ADVERTISEMENT

Atât părinții, cât și nașii copilei au purtat costume tradițonale românești. Unii dintre cei prezenți nu au uitat nici de masca de protecție. Principele Nicolae anunțase că o să devină dată pentru a doua oară încă din luna iunie a anului trecut. În data de 8 noiembrie 2020, el a dat marea veste: „sunt foarte bucuros să vă anunț nașterea fiicei mele, Maria-Alexandra, pe 7 noiembrie 2020, ora 20:05”.

„Fericitul eveniment a avut loc la Spitalul Polizu din București. Soția mea, Alina-Maria și fetița noastră sunt perfect sănătoase.Trăim un moment cu totul special în familia noastră și, în emoțiile acestor clipe, mulțumim cu recunoștință pentru sprijinul și entuziasmul deosebit al românilor”, a adăugat acesta.

ADVERTISEMENT

Nu a uitat nici de mulțumirile pentru cadrele medicale: „gânduri de aleasă prețuire pentru dăruirea personalului medical, în aceste vremuri dificile. Așa să ne ajute Dumnezeu!”

Alina Binder și Prințul Nicolae sunt căsătoriți de mai bine de doi ani. Maria – Alexandra este primul copil al cuplului și al doilea pentru bărbat. El mai are o fetiță de aproximativ cinci ani dintr-o relație anterioară. Primul copil a fost recunoscut oficial abia în luna mai a anului 2019, după ce mama, Nicoleta Cârjan, a acceptat efectuarea testelor de paternitate.

ADVERTISEMENT

Principele Nicolae a fost exclus de Casa Regală Română din linia de succesiune în anul 2015. Motivul nu a fost clar precizat, dar din documentul trimis se putea înțelege că este vina de stilului de viață pe care acesta îl ducea.

ADVERTISEMENT
Tags: