Fanatik Show

Anunţul lui Cristea care l-a DAT AFARĂ de la Steaua!

Aventura lui Adrian Cristea la Steaua se va încheia în acestă iarnă, deoarece atît „Prinţul”, cît şi Gigi Becali nu mai doresc să continue colaborarea. Transferul la Steaua s-a dovedit,...
28.12.2013 | 16:01
Anuntul lui Cristea care la DAT AFARA de la Steaua
ADVERTISEMENT

Aventura lui Adrian Cristea la Steaua se va încheia în acestă iarnă, deoarece atît „Prinţul”, cît şi Gigi Becali nu mai doresc să continue colaborarea. Transferul la Steaua s-a dovedit, în cele din urmă, un mare eşec.

La ultimele meciuri din 2013, Adrian Cristea a transmis staff-ului tehnic să nu-l mai convoace în lotul de 18 pentru că nu mai intră nici un minut pe gazon!

 

De mai bine de o lună cel poreclit „Prinţul” nu mai apare deloc în tricoul echipei lui Reghecampf, nici măcar pe banca de rezerve. FANATIK a aflat care este motivul real al acestei situaţii. Fostul internaţional este cel care nu mai vrea să intre din proprie iniţiativă pe teren! Motivul? Gigi Becali nu i-a plătit nici pînă acum prima de instalare (n.r. – 120.000 de euro), iar Cristea le-a spus antrenorilor că el preferă doar să se antreneze. „Îmi pare foarte rău, dar eu nu mai joc pînă cînd nu îmi văd banii promişi. Una am vorbit la început cu nea Gigi la telefon, iar alt lucru se întîmplă acum. Pînă nu îmi văd prima de instalare, eu nu mai intru pe teren. Vă rog să îi transmiteţi decizia mea patronului”, le-a spus jucătorul antrenorilor săi.

Transfer cu mare dificultate

Adrian Cristea s-a transferat în Ghencea pe 30 iulie, iar după parafarea actelor Ana Maria Prodan a dezvăluit că această tranzacţie s-a făcut cu mari dificultăţi. „Cristea a semnat cu Steaua pe doi ani. Am stat toată ziua la telefon cu Gigi Becali, am fost aproape să ratăm transferul pentru că nu-l lăsau pe dînsul să discute cu noi. Am întîmpinat mari probleme pînă să se facă această achiziţie. Patronul Stelei i-a transmis lui Adrian: <Să dea Dumnezeu să joci bine la Steaua, iar apoi pleci în străinătate, la un contract foarte bun>”, a spus Anamaria Prodan la Fanatik Show. La rîndul său, fostul internaţional a declarat: „M-am înţeles din prima cu Gigi Becali după ce am apucat să vorbesc cu dînsul la telefon. Sper ca prin evoluţiile mele să îi fac pe suporteri să fie mulţumiţi de mine. Eu sînt fotbalist profesionist şi îmi fac treaba acolo unde sînt plătit. Sper să cîştig cît mai multe trofee în tricoul Stelei”.

ADVERTISEMENT

JOACĂ TARE

Şi-a depus memoriu

Pe lîngă faptul că este nemulţumit că nu a încasat de la Gigi Becali prima de instalare, Adrian Cristea a decis să depună în urmă cu cîteva zile la LPF şi un memoriu. Motivul? Fostul internaţional este deranjat de faptul că latifundiarul din Pipera nu i-a plătit nici prima pentru calificarea în grupele Ligii Campionilor în valoare de 100.000 de euro. Deşi a jucat doar 51 de minute în cele două jocuri cu Legia Varşovia, fostul dinamovist consideră că latifundiarul din Pipera chiar îşi bate joc de el, dîndu-i de înţeles că începînd din această iarnă nu mai are nevoie de serviciile sale.

CONTRAEXEMPLU

Prepe şi-a văzut prima de instalare abia după doi ani şi jumătate

Adrian Cristea nu este primul fotbalist din lotul Stelei care întîmpină astfel de probleme. Andrei Prepeliţă a primit de la Gigi Becali prima de instalare tocmai la doi ani şi jumătate distanţă de la parafarea actelor. Însă, faţă de Adrian Cristea, fostul căpitan al „Ştiinţei” a avut o altă atitudine şi a continuat să joace fără să facă presiuni la patron. Din acest motiv, la rugămintea lui Laurenţiu Reghecampf, latifundiarul din Pipera a decis în cele din urmă să îi achite banii promişi lui Prepeliţă. Ulterior, jucătorul a avut evoluţii şi mai bune.

ADVERTISEMENT

A ÎNCĂLCAT O CLAUZĂ

S-a afişat cu Bianca

Unul dintre principalele motive care l-au determinat pe Mihai Stoica să nu privească cu ochi buni transferul lui Cristea la Steaua a fost cel legat de desele apariţii ale mijlocaşului în vîrstă de 30 de ani alături de Bianca Drăguşanu în tabloide şi pe la diferite evenimente mondene. în aceste condiţii, Gigi Becali i-a transmis jucătorului că nu va tolera ieşiri televizate şi mai ales discuţiile legate de Bianca Drăguşanu, impunînd în contractul acestuia o clauză expresă cu privire la acest lucru. „Prinţul” n-a mai ţinut cont de acea prevedere din contract şi s-a afişat din nou cu Bianca.

A VRUT SĂ PLECE DIN CANTONAMENT

Reghe nu l-a lăsat să-şi serbeze ziua

Adrian Cristea l-a surprins total pe Laurenţiu Reghecampf chiar înainte de meciul disputat de „roş-albaştri” pe 30 noiembrie, cu Petrolul. Sesizînd pe la mijlocul săptămînii că nu va prinde primul „11” contra formaţiei lui Cosmin Contra şi nu va prinde nici măcar lotul de 18, „Prinţul” i-a cerut permisiunea lui Reghe să îl lase liber chiar în ziua jocului cu ploieştenii. Motivul? Fostul dinamovist i-a spus antrenorului că este ziua sa de naştere şi doreşte să îşi sărbătorească acest eveniment la un restaurant din Bucureşti. Evident că răspunsul a fost negativ, iar jucătorul a rămas în continuare în cantonament alături de colegii lui.

ADVERTISEMENT

9

meciuri a jucat Adrian Cristea pentru Steaua în acest sezon în care a strîns 517 minute. A marcat un singur gol, cu Săgeata

120.000

de euro de euro este prima de instalare pe care Adrian Cristea trebuie să o primească de la Steaua

100.000

de euro este suma pe care „Prinţul” i-o solicită lui Gigi Becali pentru calificarea în grupele Ligii Campionilor

ADVERTISEMENT