Cristea nu renunţă la Bianca! Vrea să o ducă în vacanţă!

A stat cat a stat si iata ca tot la Bianca ii este gandul! Dupa o perioada in care a disparut din peisaj, Cristea si-a incercat din nou norocul la Bianca, incercand sa o cucereasca prin a-i demonstra...
10.07.2014 | 08:45
Cristea nu renunta la Bianca Vrea sa o duca in vacanta

A stat cat a stat si iata ca tot la Bianca ii este gandul! Dupa o perioada in care a disparut din peisaj, Cristea si-a incercat din nou norocul la Bianca, incercand sa o cucereasca prin a-i demonstra ca este un barbat de cuvant si de caracter.

Face ce face si tot la Bianca se intoarce! Desi este un cuceritor convins, iar femeile vin spre el mai ceva ca albinele la stup, se pare ca in inima lui “Printului” o singura femeie va avea loc rezervat pentru totdeauna. Da, este vorba despre nimeni alta decat Bianca Dragusanu, cea la care se intoarce ori de cate ori simte nevoia. Sau, mai bine spus, incearca sa se intoarca, intrucat ultima incercare, care a avut loc recent, a fost una sortita esecului.

Bianca e fericita ca si-a recuperat datoria
Bianca e fericita ca si-a recuperat datoria

Astfel, la scurt timp dupa ce i-au intrat in cont banii pe care i-a avut de recuperat de la Steaua, Cristea s-a simtit bazat si a atacat din nou la fosta iubita. A contactat-o telefonic si a incercat sa reitereze episodul “Paris”, de la inceputul lunii ianuare, insa, de data asta, incercarea lui a fost sortita esecului:

“I-a scris Biancai si a invitat-o intr-o vacanta. A spus ca are bani si isi permite sa o duce oriunde vrea ea. Nu i-a spus o destinatie anume, cel mai probabil ar fi lasat-o pe ea sa aleaga. Insa raspunsul Biancai a fost nu. Nu a vrut sa mearga nicaieri cu el. Bianca se bucura ca nu mai are sentimente pentru Cristea, e foarte relaxata in cee ace il priveste”, a declarat o sursa din anturajul rocatei, pentru CANCAN.ro.

I-a inapoiat toata datoria, cateva mii de euro

Chiar daca, mai mult ca sigur, refuzul nu i-a picat deloc bine, Cristea a vrut sa impresioneze pe Bianca si sa fie un gentleman adevarat, pana la capat. Si, desi sunt putini cei care s-ar fi asteptat safaca un asemenea gest, iata ca fotbalist a reusit sa rupa gura targului: i-a inapoiat Biancai toti banii pe care i-a imprumutat de la ea. Si, potrivit surselor noastre, nu este vorba doar despre cei 1.500 de euro, despre care se stie, ci de o suma mult mai mare, de cateva mii de euro:

Cristea si Bianca s-au certat si s-au impacat de nenumarate ori
Cristea si Bianca s-au certat si s-au impacat de nenumarate ori

“Chiar daca ea a refuzat vacanta, Cristea a intrebat-o cum sa procedeze ca sa ii inapoieze datoria. Initial, a intrebat-o daca vrea sa se intalneasca, iar ea a refuzat. Ulterior, au ajuns la solutia asta, de a-i pune banii in cont. Iar Bianca a verificat si sunt toti acolo, pana la ultimul cent. Nici macar ea nu se astepta, a fost placut impresionata, mai ales ca incepuse sa isi cam ia adio de la banii aceia”, ne-a mai spus aceeasi sursa.

Investeste in masini de cusut

Bianca inca este curtata de Cristea
Bianca inca este curtata de Cristea

Bianca se afla intr-o perioada in care se ocupa indeaproape de afacerea cu haine pe care o detine impreuna cu Victor Slav si vrea sa lucreze sis a ofere servicii la un nivel cat mai inalt. De aceea, roscata investete destul de mult in material prima, iar banii inacsati de la Cristea au o destinatie precisa: Bianca vrea sa cumpere cateva maisini de cusut.

Sursa: cancan.ro

P: 120.000 € va asteapta lunar in Cazinoul Sportingbet. O oferta noua in fiecare zi!