Bianca, exasperată de “Prinţ” după împăcarea cu Slav

Orgoliul lui a atins cote maxime cand Bianca s-a reimpacat cu Victor, iar Cristea a facut tot ce i-a stat in putinta ca sa-i strice ploile. Asaltata cu telefoane si cu mesaje suspecte, Bianca a luat o...
20.08.2014 | 09:23
Bianca exasperata de Print dupa impacarea cu Slav
ADVERTISEMENT

Orgoliul lui a atins cote maxime cand Bianca s-a reimpacat cu Victor, iar Cristea a facut tot ce i-a stat in putinta ca sa-i strice ploile. Asaltata cu telefoane si cu mesaje suspecte, Bianca a luat o decizi-soc, schimbandu-si numarul de telefon.

Stelele s-au aliniat favorabil pentru Bianca, in ultimele saptamani, iar impacarea cu Victor pare sa fie una serioasa, de data aceasta, dupa un lung sir de reconcilieri esuate. Faptul ca cei doi au fost doua weekenduri consecutiv pe litoral si au aparut si zvonuri ca vedeta ar fi insarcinata, toate astea i-au zdruncinat universul lui Adrian Cristea.

ADVERTISEMENT
Bianca si Victor s-au casatori in septembrie si au divortat in martieBianca si Victor s-au casatori in septembrie si au divortat in martie

Si, cum nu suporta sa o vada fericita, in bratele altui barbat, fotbalistul s-a reactivat si a inceput sa scoata artileria grea, in speranta ca Bianca va renunta la relatia cu Victor si se va intoarce la el.

Vrea s-o desparta de Victor

Astfel, desi Bianca a declarat in repetate randuri ca Adrian Cristea este un capitol incheiat, pentru ea, se pare ca fotbalistului i-a intrat pe o ureche si i-a iesie pe cealalta. Iar in ultimele doua saptamani a facut tot ce i-a stat in putinta ca sa ii capteze atentia, Biancai, insa eforturile sale au fost sortite esecului:

ADVERTISEMENT
Adi Cristea era foarte galant cu iubita sa in fata apropiatilor
Adi Cristea era foarte galant cu iubita sa in fata apropiatilor

“A innebunit-o pe Bianca cu telefoanele si cu mesajele. O suna si de la el, si cu numar ascuns, si de pe alte telefoane. Ca era zi, ca era noapte, nu conta. Ii facea declaratii de dragoste la telefon si ii punea melodii. Nu apuca sa ii spuna prea multe, pentru ca Bianca inchidea, dupa cateva secunde, cand isi dadea seama ca este el.

Cei doi s-au impacat si, momentan, se inteleg foarte bineCei doi s-au impacat si, momentan, se inteleg foarte bine

Nu inainte de a-i spune sa nu o mai caute, insa Cristea nu si nu. De cel putin cateva ori pe zi o cauta. De cele mai multe ori, ii punea melodiile “Bate-ma, omoara-ma” sau “Dernier Danse”, de la Indila, spunea ca melodia asta ii aminteste de Paris. Se pare ca el a ramas blocat in episodul ala petrecut la Paris la inceputul anului”, a declarat o sursa din anturajul Biancai, pentru CANCAN.ro.

Bianca si Victor au fost doua weekenduri la MamaiaBianca si Victor au fost doua weekenduri la Mamaia

Bianca se afla cu Victor la Deva, la nasi si la parintii ei

Bianca si Victor au fost la Manastirea Prislop, in urma cu doar cateva zile

Cei doi indragostiti evita cat pot de mult Capitala asa ca, dupa ce au plecat de la mare, s-au dus la Deva, acolo unde se afla nasii lor de cununie. Cel mai probabil, Bianca si Victor i-au vizitat sip e parintii blondei, care locuiesc in apropiere. Inainte de a ajunge la Deva, cei doi fosti soti au facut un scurt pelerinaj la Manastirea Prislop, acolo unde s-a zvonit ca si-ar fi reinnoit juramintele.

Sursa: cancan.ro

P: 120.000 € va asteapta lunar in Cazinoul Sportingbet. O oferta noua in fiecare zi!