Life

Prințul William a surprins pe toată lumea. Unde și-a făcut apariția fiul Regelui Charles

Unde și cum a fost văzut Prințul William în timp ce soția sa suferă de cancer. Puțini se așteptau să-l vadă acum în această ipostază.
24.06.2024 | 07:14
Printul William a surprins pe toata lumea Unde sia facut aparitia fiul Regelui Charles
Unde și-a făcut apariția Prințul William. Sursa foto: colaj Fanatik/ Hepta.ro
ADVERTISEMENT

Prințul William este, în aceste momente, alături de familia sa, care trece printr-o perioadă dificilă. Atât tatăl, cât și soția, suferă de cancer. Cu toate acestea, recent, a fost surprins într-un loc complet neașteptat.

Locul complet neașteptat unde a fost surprins Prințul William

Kate Middleton are probleme serioase de sănătate. Prințesa a fost diagnosticată cu cancer la începutul acestui an și, de atunci, viața i s-a schimbat total. Ea nu-și mai poate îndeplini îndatoririle așa cum o făcea înainte de boală.

ADVERTISEMENT

Aparițiile în public ale lui Kate au fost extrem de rare. De fapt, pentru prima de când a anunțat cu ce probleme se confruntă, a apărut la festivitățile organizate în onoarea regelui Charles- la rândul său bolnav de cancer.

În tot acest timp, Prințul William le-a fost alături femeii care i-a dăruit trei copii și tatălui său. Dar moștenitorul tronului britanic pare să fi avut nevoie de puțin timp pentru el, în care să-și limpezească mintea.

ADVERTISEMENT

Așa se explică faptul că fiul Regelui Charles a fost surprins într-un loc surprinzător. Mai exact, el a fost filmat în timp ce se distra la concertul lui Taylor Swift, din turneul  „The Eras Tour”, care a avut loc în Londra. 

Cum a apărut moștenitorul tronului

Într-un clip care a ajuns rapid viral pe rețelele sociale, Prințul William este la lojă și dansează pe una dintre cele mai cunoscute piese ale artistei. Nu este singur, ci împreună cu mai multe persoane, dar și cu gărzile sale de corp.

ADVERTISEMENT

Pentru o clipă, pare că moștenitorul tronului britanic a uitat de toate problemele pe care le are acasă. Acesta și-a dat frâu liber și cu mișcări surprinzătoare a făcut spectacol mai ceva decât Taylor Swift.

„Shake it off, Prince William (n.r Scutură-l, Prințule William)”, este descrierea clipului video. Postarea a avut un impact pozitiv asupra publicului, care s-a bucurat să-l vadă într-o ipostază atât de umană și naturală.

ADVERTISEMENT

„Acesta este cel mai grozav videoclip al Prințului William vreodată. Felicitări!”, „Dansează exact așa cum mă așteptam să danseze”, „Aceste 5 secunde au fost cea mai bună publicitate”, sunt câteva dintre comentariile primite la clipul cu Prințul William.

ADVERTISEMENT