Life

Prințul William ar fi renunțat la ideea de a se împăca cu Harry: “S-a resemnat că și-a pierdut fratele”

Prințul William ar fi renunțat la ideea de a se împăca cu Harry, având în vedere tensiunile dintre cei doi și declarațiile ducelui de Sussex.
30.01.2023 | 16:47
Printul William ar fi renuntat la ideea de a se impaca cu Harry Sa resemnat ca sia pierdut fratele
Prințul William ar fi renunțat la ideea de a face pace cu Harry. ursa foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Prințul William ar fi renunțat la ideea de a face pace cu fratele său mai mic, Harry. Între cei doi există tensiuni de ani buni. Faptul că ducele de Sussex și-a lansat cartea autobiografică a înrăutățit lucrurile.

Prințul William s-ar fi resemnat cu gândul că nu se va mai împăca niciodată cu Harry

Pe 10 ianuarie, ducele de Sussex și-a lansat cartea de memorii, “Rezervă”, unde a făcut dezvăluiri controversate din viața lui, dar și despre membrii Familiei Regale, inclusiv despre fratele său mai mare, Prințul William.

ADVERTISEMENT

Experții regali sunt de părere că ar fi imposibilă o reconciliere între cei doi frați, având în vedere detaliile oferite de Harry despre familia sa.

Cu mult timp în urmă, prinții William și Harry erau mult mai apropiați și se înțelegeau bine. Cu toate acestea, cei doi au simțit diferit pierderea mamei lor, Lady Diana.

ADVERTISEMENT

Prințul William este mult mai stăpân pe sine și mai cerebral. În schimb, lui Harry i-a fost mult mai greu să facă față situației. Mai mult, decesul Reginei Elisabeta a II-a, din septembrie 2022, a înrăutățit lucrurile.

Potrivit experților regali, Prințul William a renunțat la ideea că mai are un frate și la speranța că cei doi se vor putea împăca vreodată. Fiul cel mare al Regelui Charles a ajuns la concluzia că l-a pierdut pe Harry pentru totdeauna.

ADVERTISEMENT

Mai mult, moștenitorul tronului Marii Britanii ar fi renunțat la orice demers de împăcare cu Prințul Harry, după cum a declarat expertul regal Neil Sean.

“Potrivit unei surse de încredere, Prințul William s-a detașat de drama iscată de fratele său. Simte că a făcut tot ce i-a stat în putință pentru a-l sfătui și a-l ghida pe Harry.

ADVERTISEMENT

Harry a decis să o ia totuși pe propriul său drum, să facă așa cum a vrut, iar William i-a făcut această confidență apropiatului său.

A renunțat să mai spere la o revenire a lui Harry. S-a resemnat că și-a pierdut fratele, simbolic. Mezinul lui Charles este prea încrâncenat pentru a mai spera la o revenire. Faptul e consumat deja. Și dacă vreodată se vor împăca, dezamăgirea rămâne.

Toată viața William va simți că nu mai poate avea încredere în Harry. Se va gândi că dacă-i încredințează un secret, există șanse ca odată acesta să fie dezvăluit de însuși fratele său.”, a declarat Neil Sean într-un videoclip postat pe YouTube, notează okmagazine.ro.

Ce decizie a luat Prințul William

După ce a renunțat la ideea de a se împăca cu fratele său, Prințul William a luat o decizie radicală. Moștenitorul tronului se va concentra pe familia sa.

“A depășit momentul Harry. Prințul William este acum concentrat să-și crească cei trei copii pe care îi are cu Prințesa Catherine”, a adăugat expertul regal.

Prințul Harry a făcut declarații controversate despre fratele său atât în documentarul de pe Netflix Harry & Meghan, cât și în cartea autobiografică lansată luna aceasta.

Printre altele, ducele de Sussex a vorbit și despre o altercație cu fratele său, petrecută acum câțiva ani. Prințul William ar fi fost profund afectat de cele scrise de fratele său în carte.

ADVERTISEMENT