Life

Cadoul uluitor pe care Prințul William i l-a cumpărat soției sale, Kate Middleton. A vrut s-o impresioneze, dar a făcut o mare gafă

Prințul William a dezvăluit cadoul neinspirat pe care i l-a oferit soției sale, Kate Middletton, în urmă cu ani buni, cu ocazia zilei sale de naștere.
16.01.2022 | 09:30
Cadoul uluitor pe care Printul William i la cumparat sotiei sale Kate Middleton A vrut so impresioneze dar a facut o mare gafa
Prințul William, cadou neinspirat pentru soția sa. Ce i-a oferit lui Kate Middleton de ziua de naștere. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Ducele de Cambridge a scos la iveală cadoul uluitor pe care i l-a cumpărat partenerei sale de viață, cu gândul de a o impresiona, dar s-a dovedit că a făcut o mare gafă.

Dezvăluirea a fost făcută în cadrul unui podcast, în perioada în care soția sa, Kate Middleton, își serba ziua de naștere, care este pe 9 ianuarie.

ADVERTISEMENT

În timpul interviului Prințul William a precizat că la momentul respectiv i s-a părut o idee excelentă, doar că Ducesa de Cambridge nu l-a iertat nici acum pentru cadoul neinspirat.

Prințul William, cadou neinspirat pentru soția sa. Ce i-a oferit lui Kate Middleton de ziua de naștere

Nepotul Reginei Elisabeta a II-a a povestit că întreaga întâmplare se petrecea la începutul relației cu viitoarea ducesă Cambridge, care așa cum era de așteptat nu a fost deloc încântată.

ADVERTISEMENT

În momentul de față își amintește cu amuzament de ziua în care i-a achiziționat soției sale, Kate Middleton, un binoclu pentru ziua sa de naștere.

„Odată i-am luat soției mele un binoclu – nu m-a lăsat niciodată să uit asta. Asta a fost mai demult, pe când o curtăm. Nu a mers bine.

ADVERTISEMENT

Sincer, habar nu am de ce i-am cumpărat un binoclu, mi s-a părut o idee bună la momentul respectiv”, a mărturisit Prințul William, notează Mirror.

Prințul William și Kate Middleton, un cuplu unit încă din studenție

Prințul William și Kate Middleton s-au cunoscut în perioada în care erau studenți la Universitatea St. Andrews. Se întâmpla în anul 2001, ambii fiind pasionați de istoria artei.

ADVERTISEMENT

În luna martie a anului următor nepotul Suveranei a reușit să o cucerească pe actuala parteneră de viață, după ce s-au întâlnit la o prezentare de modă în scop caritabil.

Cererea în căsătorie a venit după 8 ani de relație în timpul unei vacanțe petrecute în Kenya. Nunta a avut loc pe 24 aprilie 2011.

În prezent, cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste și sunt părinții a 3 copii:  Prințul George de Cambridge, Prințesa Charlotte de Cambridge și Prințul Louis de Cambridge.

ADVERTISEMENT