Life

Prințul William, impresionat de stilul soției sale. Ce ținută a purtat Kate Middleton

Kate Middleton reușește în ultima vreme să facă tot mai multe schimbări în stilul ei vestimentar, lucru pe placul stiliștilor.
15.10.2021 | 07:59
Printul William impresionat de stilul sotiei sale Ce tinuta a purtat Kate Middleton
ADVERTISEMENT

Impresionat de ținutele Ducesei de Cambridge este și soțul ei, Prințul William, care a remarcat acest lucru la un eveniment educațional dedicat elevilor din Londra.

Kate Middleton a purtat o haină midi într-o nuanţă de smarald, care face parte din garderoba sa din anul 2016. Obiectul vestimentar a fost accesorizat cu o pereche de pantaloni negri și evazați.

ADVERTISEMENT

De asemenea, Ducesa a complet ținuta cu o maletă lime, care i-a venit de minune, nuanțele de verde fiind în ton cu tema evenimentului ecologist.

Kate Middleton, ținută care l-a impresionat chiar și pe soțul ei. Ce a remarcat Prințul William

Potrivit okmagazine.ro, haina purtată de Kate Middleton a fost achiziționată cu un preț de 1.765 de lire sterline.

ADVERTISEMENT

Soția Prințului William are tot mai multe ținute spectaculoase în ultima perioadă, la fel cum a fost și cea de la lansarea ultimului film din seria James Bond.

Se pare că, în ultima vreme, Ducesa în vârstă de 39 de ani pune mai mare accent pe stil, lucru care nu a fost trecut cu vederea de partenerul ei de viață.

ADVERTISEMENT

„Eu port haine plictisitoare. Soţia mea, în schimb, poartă culori frumoase”, a declarat nepotul Reginei Elisabeta a II-a, în fața elevilor.

Kate Middleton, într-o ținută verde superbă
Ținuta care l-a impresionat pe Prințul William. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

Kate Middleton, tot mai strălucitoare. Ce ținute adoptă

Kate Middleton are un corp superb, dar pe care nu-l scoate prea mult în evidență. Adepta rochiilor, Ducesa nu lasă la vedere prea multă piele.

ADVERTISEMENT

Femeile din întreaga lume admiră stilul vestimentar adoptat de Ducesa de Cambridge, asta pentru că este unul simplu, chic și elegant.

Garderoba lui Kate Middleton abundă în haine clasice, care nu se demodează niciodată, dar și în ținute cu o paletă cromatică foarte liniștitoare.

În plus, soția Prințului William nu poartă foarte multe accesorii și nu încarcă ținutele pe care le poartă de zi cu zi. Ea păstrează totul într-o notă simplă, dar în același timp elegantă.

ADVERTISEMENT