Life

Cadoul groaznic primit de Kate Middleton de la Prințul William, de ziua ei: „Nu-l lasă niciodată să uite”

Prințul William al Marii Britanii a povestit, cu umor, gafa uriașă pe care a făcut-o față de soția lui, Kate Middleton, atunci când i-a făcut un cadou pentru ziua de naștere.
02.01.2022 | 14:59
Cadoul groaznic primit de Kate Middleton de la Printul William de ziua ei Nul lasa niciodata sa uite
Cadoul groaznic pe care Prințul William i l-a făcut soției Kate Middleton îi face să râdă și acum Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Kate Middleton va împlini 40 de ani pe 9 ianuarie 2022 și, în așpteptarea evenimentului, Prințul William al Marii Britanii a povestit, în cadrul unui interviu, ce gafă uriașă a făcut cu câțiva ani în urmă. Mai mult, a recunoscut că, deși au trecut ani buni de când a cumpărat un cadou cât se poate de neinspirat, este făcut ”să plătească” de frumoasa lui soție.

Ce cadou neinspirat i-a făcut Prințul William lui Kate Middleton

Kate Middleton își va sărbători cea de-a 40-a zi de naștere pe 9 ianuarie 2022. Vorbind despre acest eveniment, Prințul William a explicat care a fost cel mai puțin inspirat cadou pe care i l-a cumpărat vreodată soției sale.

ADVERTISEMENT

Dezvăluirile Prințului William, cel care este văzut de opinia publică potrivit pentru a fi Rege al Marii Britanii, fiind al doilea în linia de succesiune, au fost făcute la podcastul fostului atacant al Angliei, Peter Crouch, la BBC Radio Five Live.

Acum, nu există nicio îndoială că soțul Prințul William și copiii – Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis – îi vor face lui Kate Middleton cadouri minunate. Măcar pentru că s-a învățat minte.

ADVERTISEMENT

Pentru că, așa cum recunoaște chiar el, Prințul William nu a fost întotdeauna atât de inspirat ca să aleagă cadourile perfecte pentru soția sa, dezvăluind că, în urmă cu câțiva ani, i-a dăruit un… binoclu. Evident, a mai spus râzând Prințul William, Kate „nu l-a lăsat niciodată să uite”.

Prințul William: ”Nu a mers bine”

„Odată i-am luat soției mele un binoclu – nu m-a lăsat niciodată să uit asta. Asta a fost mai demult, pe când o curtam. Nu a mers bine. Sincer, habar nu am de ce i-am cumpărat un binoclu, mi s-a părut o idee bună la momentul respectiv”, a  povestit, râzând, Prințul William.

ADVERTISEMENT

Nici fosta vedetă a fotbalului mondial, Peter Crouch, nu pare să se descurce prea bine când vine vorba despre cadouri, el mărturisindu-i Prințul William că i-a cumpărat soției sale câte un palton timp de trei ani la rândul.

Kate Middleton împlinește 40 de ani

Kate Middleton împlinește 40 de ani, și, deși este îndreptățită la onoarea ca de ziua ei să bată clopotele de la Westminster Abbey, în acest an nu se va întâmpla acest lucru. Pentru Kate Middleton este prima oară când se întâmplă acest lucru, de când s-a căsătorit cu Prințul William.

ADVERTISEMENT

Conform dezvăluirilor făcute de The Mirror, ea nu va auzi tradiționala bătaie a clopotelor de la Westminister Abbey când își sărbătorește 40 de ani de la naștere, din cauza reducerii costurilor cu întreținerea familiei regale.

Kate Middleton și Prințul William au trei copii împreună

Căsătoriți de aproape 11 ani, Prințul William și Kate Middleton au trei copii împreună și par să formeze un cuplu care preferă discreția, spre deosebire de Prințul Harry și Meghan Markle.

Cum Prințul William este al doilea în linia de succesiune la tronul Marii Britanii, Kate Middleton va ocupa rolul de regină consort atunci când va veni vremea, motiv pentru care cei trei copii pe care îi au, prezumtivi moștenitori la rândul lor, sunt educați în acest stil.

De altfel, de curând, Kate Middleton și Prințul William au făcut publică fotografia de Crăciun a familiei, folosită și ca felicitare. Poza cu pricina îi arată pe toți cei cinci, zâmbind, într-un peisaj care evocă Orientul Mijlociu.

Printul William
Kate Middleton și Prințul William au făcut publică fotografia de Crăciun a familiei Foto: Instagram

Prințul George, cel mai mare dintre copiii cuplului (8 ani), are o bluză cu imprimeu camuflaj și stă lângă mama sa, Prințesa Charlotte, în vârstă de șase ani, poartă o rochiță albastră și este așezată în dreapta tatălui său, iar Prințul Louis (3 ani), mezinul familiei, stă în fața părinților săi și este îmbrăcat cu un tricou albastru, cu dungi.

ADVERTISEMENT