Life

Prințul William și Kate Middleton au o reședință secretă. O folosesc când simt nevoia de intimitate

Prințul William și Kate Middleton sunt renumiți pentru cele două reședințe, Kensigton Palace şi Anmer Hall, dar puțină lume cunoaște faptul că au în proprietate și o a treia casă.
06.12.2021 | 12:10
Printul William si Kate Middleton au o resedinta secreta O folosesc cand simt nevoia de intimitate
Prințul William și Kate Middleton dețin o casă mai puțin cunoscută, în Scoția. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Ducii de Cambridge locuiesc în cea mai mare parte a anului la Palatul Kensington care se află în vestul Londrei. Cei doi au o a doua reședință în Norfolk, fiind vorba de conacul Anmer.

Aici au fost crescuți primi doi copii ai cuplului, Prințul George și Prințesa Charlotte, dar foarte puțină lume știe că mai au în proprietate o casă pe care o folosesc când au nevoie de intimitate.

ADVERTISEMENT

Este vorba de o vilă cu trei dormitoare, pe domeniul Castelului Balmoral din Scoția. Locul ascunde foarte multe amintiri pentru Prințul William și Ducesa de Cambridge.

Prințul William și Kate Middleton dețin o casă mai puțin cunoscută, în Scoția

Casa, care a fost primită moștenire de la Regina Mamă, străbunica Prințului William, după moartea acesteia în anul 2000, a fost folosită foarte mult în anii studenției.

ADVERTISEMENT

Nepotul Reginei Elisabeta a II-a și Kate Middleton depun eforturi majore să nu se afle micile lor secrete, de aceea nici nu există imagini din interiorul locuinței.

Este vorba de cabana Tam-Na-Ghar, care reprezintă un reper deosebit în viața Ducilor de Cambridge pentru că le amintește de perioada când erau studenți la Universitatea St Andrews.

ADVERTISEMENT

În perioada respectivă petreceau foarte mult timp în această reședință, alături de prieteni. S-ar putea să spune că relația dintre William și Kate s-a consolidat în cabana din Scoția.

Locuința este folosită în mod regulat de cei doi soți, care vin împreună cu copiii, George, Charlotte și Louis, pentru a se bucura de vreme în sezonul estival.

ADVERTISEMENT

Cabana Tam-Na-Ghar, primită moștenire de Prințul William

Situată în Scoția, la Balmoral, cabana Tam-Na-Ghar este un cadou primit de ducele de Cambridge din partea Reginei Mamă. Imobilul este situat destul de aproape de Birkhall, reședința Prințului Charles și a soției sale, Camilla Parker Bowles.

Presa din Marea Britanie susține că este vorba de o casă micuță în comparație cu Kensington Palace, care numără 20 de camere începând de la subsol până la mansardă.

„Evident, nu este o locuință înghesuită”, spune Christopher Warwick, expert în familia regală, notează dcbusiness.ro.

ADVERTISEMENT