Life

Prințul William, mai bogat după decesul bunicii sale, Elisabeta a II-a. Pe ce a pus mâna fiul Regelui Charles al III-lea

Prințul William a primit o nouă titulatură în urma morții Reginei Elisabeta a II-a, una care vine cu o mică avere.
11.09.2022 | 10:15
Printul William mai bogat dupa decesul bunicii sale Elisabeta a IIa Pe ce a pus mana fiul Regelui Charles al IIIlea
Prințul William a primit un titlu nou în urma morții Reginei Elisabeta a II-a. Foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Moartea Reginei Elisabeta a II-a a produs câteva schimbări importante în sânul Casei Regale Britanice. Fiul suveranei, Charles, a fost proclamat rege, iar nepotul acesteia s-a îmbogățit odată cu noul titlu pe care l-a moștenit de la tatăl său.

Prințul William moștenește Ducatul de Cornwall, estimat la un miliard de lire sterline

Așa cum prevede tradiția, fiica sau fiul celui care succede la tron moștenește titlurile părintelui. În cazul de față, Prințul William nu va mai fi duce de Cambridge, ci Prinț de Wales și duce de Cornwall. William s-a transformat în cel de-al 25-lea succespr al tronului care deține această importantă distincție, notează presa din Regat.

ADVERTISEMENT

Potrivit ziarelor britanice, Prințul William a pus mâna pe o adevărată avere odată cu noile sarcini care i s-au pus în brațe. Numai Ducatul de Cornwall valorează un miliard de lire sterline!

Proprietatea pentru care Charles, pe vremea când era doar prinț, a muncit în ultima perioadă se întinde pe 52.000 de hectare. Noul rege al Regatului Unit a reușit să facă bani frumoși din această proprietate. Mai trebuie spus ceva! Ce-i drept, mare parte din numeroasele lire au mers către cauze umanitare.

ADVERTISEMENT

Rămâne de văzut dacă William va avea același talent în a-și rotunji veniturile precum tatăl său, în urma morții bunicii sale.

Regele Charles al III-lea, proclamat suveran cu mici stânjeneli din cauza unui stilou

Charles a fost proclamat ieri rege, în fața Consiliului de Accedere la tron. În ciuda solemnității acestui moment istoric, au apărut și câteva motive de amuzament în rândul internauților și telespectatorilor care urmăreau întreaga ceremonie.

ADVERTISEMENT

Regele Charles al III-lea a fost încurcat de un stilou. Acesta i-a rugat pe consilieri să mute cutia cu stilouri întrucât era prea mic pentru documentul pe care urma să îl semneze.

Fiul Reginei Elisabeta a II-a a început să se poticnească la semnarea hârtiilor când a ajuns pe a doua pagină a documentului. Charles îi făcea semn aproape cu disperare consilierului său să îl ajute în această situație ușor stânjenitoare.

ADVERTISEMENT

Setul de stilou și călimară care l-a pus în încurcătură pe Charles a fost, culmea, un cadou primit chiar de la cei doi fii ai săi, prinții William și Harry. Vezi aici imaginile care au făcut deja înconjurul internetului!

ADVERTISEMENT