Life

Prinţul William şi Kate Middleton au făcut 11 ani de căsnicie. 5 secrete ale mariajului lor fericit

Prinţul William şi Kate Middleton au împlinit 11 ani de căsnicie pe 29 aprilie 2022. Iată care sunt cinci secrete ale mariajului fericit al ducilor de Cambridge.
29.04.2022 | 07:05
Printul William si Kate Middleton au facut 11 ani de casnicie 5 secrete ale mariajului lor fericit
Prinţul William şi Kate Middleton au făcut 11 ani de căsnicie. Sursa foto: hepta.ro/ Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Prinţul William şi Kate Middleton au împlinit, pe 29 aprilie 2022, 11 ani de căsnicie. Ducele de Cambridge a întâlnit-o pe actuala sa soție în 2001. La vremea respectivă, amândoi studiau la Universitatea Saint Andrews din Scoția. Află cinci secrete ale mariajului reușit al ducilor de Cambridge!

Când şi unde s-au căsătorit prinţul William şi Kate Middleton

Logodna celor doi a fost anunțată la 16 noiembrie 2010. Cei doi s-au logodit la 20 octombrie 2010, în timpul unei vacanțe particulare în Kenya.

ADVERTISEMENT

Nunta prințului William cu Kate Middleton a avut loc la Westminster Abbey, pe 29 aprilie 2011. În aceeași locație s-au căsătorit și Regina Elisabeta a II-a – Prințesa Elisabeta, la momentul căsătoriei – cu Prințul Philip, în 1947.

De altfel, Westminster Abbey a găzduit mai multe evenimente regale de-a lungul timpului. Unul dintre acestea a fost înmormântarea Prințesei Diana, mama prinților William și Harry, în 1997.

ADVERTISEMENT

Evenimentul a fost urmărit de presa din toată lumea, fiecare detaliu fiind analizat cu atenție. Rochia de mireasă purtată de Kate Middleton a fost semnată de Sarah Burton, director de creație la casa de modă Alexander McQueen. Rochia a fost realizată din satin cu dantelă aplicată pe corset și pe fustă. Și pantofii au fost creați de aceeași casă de modă.

În timpul ceremoniei de nuntă, toți au intonat imnul “Guide me, O though great redeemer”. Aceste versuri au fost auzite și la înmormântarea Prințesei Diana, dar și la slujba oficiată la zece ani de la decesul ei.

ADVERTISEMENT

Kate Middleton a intrat în biserică pe melodia The Introit. Piesa a fost folosită de Prințesa Diana și Prințul Charles la nunta lor din 1981. William și Kate au plecat apoi de la Westminster Abbey în același vehicul folosit de părinții ducelui de Cambridge.

Prințul William nuntă Kate Middleton
Nunta prințului William cu Kate Middleton. Sursa foto: EPA/ Ian Langsdon

Primul copil al cuplului, prințul George, s-a născut în 2013. Doi ani mai târziu s-a născut și prințesa Charlotte, iar prințul Louis în 2018.

ADVERTISEMENT

Secretele căsniciei lui William şi Kate

Ducii de Cambridge au descoperit câteva secrete ale căsniciei perfecte de-a lungul anilor petrecuți împreună. Într-o căsnicie este foarte important ca ambii parteneri să râdă și să se bucure de momentele frumoase împreună.

“Evident, amândoi ne distrăm foarte bine împreună, amândoi avem un simț al umorului foarte bun, suntem cu picioarele pe pământ, ne tachinăm unul pe celălalt de multe ori, iar ea are o mulțime de obiceiuri care mă fac să râd.”, spunea ducele de Cambridge în 2010, potrivit hellomagazine.com.

Kate Middleton l-a completat pe partenerul ei, despre care a spus că s-a purtat întotdeauna foarte frumos cu ea și i-a fost alături în momentele grele. Acesta este un alt secret al căsniciei lor fericite, faptul că mereu s-au sprijinit unul pe celălalt.

Totodată, este foarte important ca fiecare partener să-și mențină independența pentru ca o relație să funcționeze cât mai bine. Darren Stanton, expert în limbajul corpului, a observat că cei doi se simt confortabil unul cu celălalt, dar nu simt nevoia să fie apropiați fizic la evenimentele publice.

Acesta a declarat că “cei doi sunt fericiți să funcționeze ca indivizi, deși participă la evenimente în pereche”, conform sursei menționate mai sus.

Kate Middleton și prințul William merg în vacanțe și la evenimente alături de copii, însă au și momente în care merg neînsoțiți. În 2018, în prima lor vacanță în formulă de cinci, cei doi au reușit să “evadeze” și să meargă la o petrecere fără copii, pe insula Mustique, acolo unde s-au simțit foarte bine. Astfel, un alt secret al mariajului fericit este ca cei doi parteneri să se bucure de timp de calitate în doi.

Un alt lucru important într-o căsnicie este menținerea unei relații apropiate cu socrii. În cazul lui William și Kate, acest lucru contează enorm, mai ales că socrul ducesei este moștenitorul tronului. Kate Middleton este foarte implicată în activitățile și evenimentele familiei regale. A însoțit-o pe Regina Elisabeta a II-a la diverse evenimente publice de-a lungul timpului.

Ce relaţie are Regina Elisabeta cu Kate Middleton

Kate Middleton are o relație specială cu Regina Elisabeta a II-a. Anul trecut, după ce Majestatea Sa a petrecut o noapte în spital, ducesa de Cambridge a fost foarte atentă cu aceasta. Kate i-ar fi trimis suveranei un buchet imens de flori de la familia sa după ce aceasta a fost externată, notează US Weekly.

Mai mulți apropiați ai familiei regale au remarcat apropierea dintre monarhul britanic și ducesa de Cambridge. Regina Elisabeta știe că se poate baza pe Kate Middleton atunci când vine vorba de îndatoririle regale.

Suverana este încrezătoare că ducesa de Cambridge se va descurca foarte bine ca regină atunci când nepotul său, prințul William, va urca pe tron.

“Cu timpul, i-a dovedit Elisabetei ca poate avea încredere în ea și au dezvoltat o relație deosebită. Elisabeta este încrezătoare că ducesa Kate va deveni o mare regină.”, a declarat o sursă apropiată familiei regale, cu ceva timp în urmă.

Kate Middleton va fi numită Regină Consoartă atunci când prințul William va deveni rege. Până atunci, primul în linia de succesiune este prințul Charles, fiul Reginei Elisabeta a II-a. Prințul William este al doilea în linia de succesiune.

ADVERTISEMENT