Life

Unde se retrag Prințul William și Kate când au nevoie de liniște! Proprietatea lor din Scoția, una fabuloasă

Prințul William și Kate, soția lor, alături de cei trei copii ai cuplului, se bucură, atunci când simt nevoia de intimitate, de locuința lor de pe domeniul Balmoral, din Scoția.
05.12.2021 | 12:24
Unde se retrag Printul William si Kate cand au nevoie de liniste Proprietatea lor din Scotia una fabuloasa
Printul William si Kate, sotia lui, se retrag adeseori in vila discreta din Scotia Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Prințul William și Kate Middleton, alături de cei trei copii ai lor, George, Charlotte și micuțul Louis, se retrag adeseori pe proprietatea lor din zona Castelului și domeniului regal din Balmoral, Scoția.

Prințul William și Kate Middleton, reședință discretă în Scoția

Prințul William și pe Kate Middleton au mai multe proprietăți, ducii de Cambridge și, probabil, viitori Regi ai Marii Britanii, sunt proprietarii mai multor locuințe impresionante. Astfel, reședința oficială este Palatul Kensington din Londra, dar primii doi copii ai lor, George și Charlotte au fost crescuți la conacul Anmer din Norfolk.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, atunci când au nevoie de intimitate, cei doi duci preferă să se îndrepte spre Scoția, zona reședinței de vară a Reginei Elisabeta, domeniul uriaș de la Balmoral, locul unde, de altfel, este și impresionantul castel cu același nume și care este folosit de suverană.

Pe domeniul cu pricina însă, Ducele de Cambridge și soția lui, Kate Middleton dețin și ei o vilă, o casă cu trei dormitoare, moștenită de Prințul William de la bunica sa, în 2002. De altfel, vila cu pricina, a fost locul în care s-a și dezvoltat dragostea dintre Prințul William și Kate Middleton, cei doi fugind, adeseori, de privirile indiscrete și refugiindu-se pe domeniul din Scoția.

ADVERTISEMENT

Interesant este însă că, dacă imaginile cu Palatul Kensington din Londra sau cu conacul Anmer din Norfolk sunt cunoscute în toată Marea Britanie, cele cu proprietatea pe care Ducii de Cambridge o au în Scoția sunt un adevărat mister, interiorul vilei nefiind văzut niciodată, iar exteriorul casei, arareori.

Prințul William și Kate Middleton, abordare tradițională a vacanțelor

„Deși în trecut am văzut cuplul bucurându-se de vacanțe mai luxoase la schi sau vizitând climă mai însorită, ei au adoptat o abordare regală mai tradițională și și-au petrecut timpul la reședințe regale din Marea Britanie”, explică Katie Nicholl, unul dintre autorii care se ocupă de familia regală, citată de The Sun.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, a explicat ea pentru sursa citată, cei doi Duci de Cambridge par că s-ar pregăti pentru momentul în are vor deveni suverani ai Marii Britanii, motiv pentru care petrec cât mai mult timp în zona reședințelor regale.

Casa William
Asa arata casa detimuta de Printul Wiiliam pe domeniul de la Balmoral Foto: The Sun

„Acestea (vacanțele, n.red.) ar putea fi, evident, rezultatul restricțiilor de călătorie cauzate de COVID, dar, de asemenea, cred că Kate și William se transformă în viitorii rege și regine și, prin urmare, adoptă practici mai tradiționale”, mai explică sursa citată.

ADVERTISEMENT

Domeniul Regal de la Balmoral, reședința favorită a Reginei Elisabeta

Domeniul Regal de la Balmoral este reședința de vară favorită a Reginei Elisabeta a Marii Britanii, fiind proprietate privată a acesteia. De altfel, domeniul Balmoral a fost cumpărat, acum mai bine de 150 de ani, de Prințul Consort Albert și oferită cadou soției sale, Regina Victoria, fiind moștenită din generație în generație de suveranii Regatului Unit.

Proprietatea regală de la Balmoral este uriașă, ocupând nu mai puțin de 260 de kilometri pătrați și adăpostește cel mai important și extins castel al Scoției. În mod normal, domeniul regal de la Balmoral are 50 de angajați, dar în perioada verii, atunci când reședința regală beneficiază de prezența suveranei și este și deschisă publicului, mai sunt aduși 50 sau 100 de oameni pe post de angajați temporar.

Castelul Balmoral este situat însă o o distanță apreciabilă de reședința Prințului William și a soției sale, Kate Middleton, lucru care le oferă celor doi duci de Cambridge destul de multă intimitate.

ADVERTISEMENT