Life

Prințul William și Kate Middleton se mută într-o reședință ”umilă”. La ce au mai renunțat Ducii pentru Regină

Prințul William și Kate Midleton se mută din Kensington, vestul Londrei, unde locuiesc cu cei trei copii. Ducii de Cambridge vor să fie mai aproape de Regina Elisabeta a II-a.
14.06.2022 | 12:56
Printul William si Kate Middleton se muta intro resedinta umila La ce au mai renuntat Ducii pentru Regina
Prințul William și Kate Middleton își schimbă reședința. Ducii vor sta mai aproape de Regină, într-o casă simplă. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Nepotul Suveranei renunță la luxul locuinței actuale pentru a se stabili într-o vilă ”umilă” cu numai patru dormitoare. De asemenea, fiul lui Charles a ales să renunțe și la personal și la renovare înainte de mutare.

Prințul William și Kate Middleton își schimbă reședința. Ducii vor sta mai aproape de Regină, într-o casă simplă

Prințul William și Kate Middleton sunt în căutarea unei case de luni bune, iar acum au găsit reședința potrivită. Nu se ridică deloc la nivelul caselor cu care au fost obișnuiți până acum, totul fiind un sacrificiu pentru Regină.

ADVERTISEMENT

Cei doi au luat decizia de a se stabili vara aceasta la Adelaide Cottage din Berkshire. Este vorba de o proprietate ”umilă” care nu este foarte spațioasă având în vedere că este compusă din numai patru dormitoare.

Ridicat în anul 1831, noul refugiu de gradul II, se află la o scurtă plimbare față de Capela St George și Castelul Windsor. Casa este construită chiar pe proprietatea regală de 655 de acri din Berkshire.

ADVERTISEMENT

Hotărârea a fost luată de Prințul William și de Kate Middleton în urmă cu ceva vreme din cauza problemelor de sănătate cu care s-a confruntat Regina Elisabeta a II-a. Monarhul nu mai are aceeași mobilitate ca înainte.

„Regina are nevoie de mai mulți oameni ca William în preajma ei. Este foarte des singură, în afară de personal, așa că va fi încântată că William, Kate și cei trei strănepoți ai săi vor fi la zece minute distanță.

ADVERTISEMENT

Familia era foarte restricționată în ceea ce putea face în timpul săptămânii la Palatul Kensington”, a declarat redactorul-șef al revistei Majesty Magazine, Ingrid Seward, scrie Daily Mail.

Așa arată Adelaide Cottage, casa în care se mută Ducii de Cambridge. Sursa foto: scenetherapy.com. Colaj: Fanatik

Prințul William și Kate Middleton, pregătiți de un nou început

Prințul William și Kate Middleton sunt pregătiți de un nou început. Ducii de Cambridge și cei trei copii urmează să-și schimbe multe dintre obiceiuri, printre care se numără și școala în care învață cei mici. De acum înainte nu vor mai studia la Battersea.

ADVERTISEMENT

„Kate și William erau foarte dornici de o casă modestă pentru a începe o nouă viață în Windsor. Adelaide Cottage se potrivește pentru că este o casă cu patru dormitoare și nu au nevoie de mai mult, deoarece nu are personal. 

Nu aveau alte pretenții decât de o casă de familie plăcută, aproape de școli și de Regină. Au fost fermi că nu vor nimic prea arătos sau ceva care să aibă nevoie de renovare sau de securitate suplimentară, pentru a nu fi o povară pentru contribuabili”, a declarat o persoană apropiată publicului pentru The Sun, mai arată sursa citată.

ADVERTISEMENT