Prinţul William şi Kate Middleton vor fi desemnaţi regele şi regina Marii Britanii. Evenimentul va avea loc într-o ceremonie grandioasă de 100.000.000 $

Ionuţ Cataramă   
in Hotnews
08/08/2016, 20:03
Prinţul William şi Kate Middleton vor fi desemnaţi regele şi regina Marii Britanii. Evenimentul va avea loc într-o ceremonie grandioasă de 100.000.000 $

După ce britanicii au votat că îi preferă rege şi regină pe prinţul William şi pe Kate Middleton şi nu pe tatăl acestuia şi mama lui vitregă Camilla Parker-Bowles, regina Elisabeta a II-a a fost de acord cu alegerea poporului şi a început pregătirile pentru a-i ceda tronul nepotului ei mai mare.

Decizia fără precedent a familiei regale de a nu respecta linia normală a succesiunii la tron se pare că nu l-a deranjat foarte tare pe prinţul Charles, care a fost, de asemenea, de acord cu decizia mamei lui, în ciuda obiecţiilor soţiei lui.

Charles susţine că a văzut foarte bine cât de importantă este opinia publică după moartea tragică a prinţesei Diana şi a decis să respecte dorinţa poporului. Potrivit Ok! Magazine, el vrea să facă tot ce e mai bine în interesul ţării lui şi va abdica de la tron în momentul în care regina îşi va ceda coroana.

Motivul care l-a determinat să facă acest lucru a fost şi faptul că mariajul fiului lui, William, cu Kate Middleton şi popularitatea acestora au adus un suflu nou şi o imagine pozitivă familiei regale britanice

Charles va fi al doilea membru al familiei regale care abdică în mai puţin de un secol, iar el are tot suportul reginei, cu atât mai mult cu cât soţia lui, Camilla nu a fost niciodată iubită de britanici, mai ales din cauza aventurilor ei amoroase cu Charles, când acesta era căsătorit cu Lady Di, ceea ce a dus şi la divorţul acestora.

Prinţul Charles se simte exclus din viaţa nepoţilor lui

Kate Middleton este, pe de altă parte, iubită de presă şi de public, şi majoritatea britanicilor cred că este mult mai potrivită pentru postul de regină decât soacra ei.

Publicaţia OK! mai subliniază că cei care au fost impresionaţi de nunta lui William cu Kate Middleton, vor fi uluiţi de ceremonia grandioasă de încoronare a acestora ce va avea costuri estimate la 100 de milioane de dolari şi va fi cea mai mare de acest gen.

Citeşte mai mult pe www.libertatea.ro

Ştirea MOMENTULUI

Clasament WTA actualizat. Câte puncte are Simona Halep după finala de la Cincinnati

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×