News

Prințul William și Prințul Harry, relație rece în timpul înmormântării Reginei Elisabeta a II-a

Prințul William și Prințul Harry s-au reunit în ultimele zile la funeraliile bunicii lor, Regina Elisabeta a II-a. Relația dintre cei doi frați continuă să fie una rece.
20.09.2022 | 09:08
Printul William si Printul Harry relatie rece in timpul inmormantarii Reginei Elisabeta a IIa
Harry și William, nepoții Reginei Elisabeta a II-a, distanți și în timpul funeraliilor suveranei Marii Britanii. Sursa foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Timp de 11 zile, întregul mapamond a stat cu ochii pe evenimentele din Marea Britanie, acolo unde au avut loc funeraliile Reginei Elisabeta a II-a, suverana care a domnit 70 de ani.

Harry și William, nepoții Reginei Elisabeta a II-a, distanți și în timpul funeraliilor suveranei Marii Britanii

Cu ocazia acestui trist eveniment, toți membrii familiei Regale britanice s-au reunit. Împreună au fost și cei doi nepoți ai monarhului, Prințul William și Prințul Harry.

ADVERTISEMENT

Luni, în timpul procesiunii religioase de la Westminster și de la Castelul Windsor, cei doi s-au aflat unul lângă altul, în spatele Regelui Charles al III-lea, Prințesei Anne, Prințului Edward și Ducelui de York.

În ciuda apropierii fizice, între cei doi nu a existat în niciun moment vreun contact vizual. Nepoții Reginei nu au dat niciun semn că ar fi depășit divergențele care i-au despărțit în trecut, scrie The Guardian.

ADVERTISEMENT

În biserică au păstrat distanța și au stat separat cu familiile lor. În drumul care a urmat cu cortegiul, William și Harry au stat, protocolar, unul lângă altul către Wellington Arch.

Apoi, la sosirea la capela Saint George, William, Kate și copiii lor au așteptat la marginea stranei, pentru a le permite lui Harry și Meghan să intre pentru a-și ocupa locurile. Nici de această dată nu a existat vreun semn de afecțiune, nici măcar din priviri, între cei doi.

ADVERTISEMENT

De asemenea, Harry și soția Meghan Markle au sosit și au părăsit evenimentul religios într-un vehicul separat de William, Kate și copiii lor.

Relația dintre Harry și William s-a deteriorat în ultimii ani

Cei doi nepoți ai Reginei au avut o relație agitată de când Harry și soția sa Meghan Markle au renunţat la îndatoririle lor oficiale din cadrul casei regale britanice în 2020 și s-au mutat în California.

ADVERTISEMENT

Ruptura dintre cei doi a fost confirmată în 2019 în timpul unui interviu acordat de Harry în timp ce se afla într-un turneu regal în Africa. Acesta spunea atunci că el și William erau deja ”pe căi diferite”.

Prinţul Harry şi Meghan, o fostă actriţă americană în vârstă de 41 de ani, s-au căsătorit în mai 2018. În martie 2020, aceștia s-au mutat la Los Angeles.

ADVERTISEMENT