Life

Priveghi cu tort și lăutari la cuscrul Elenei Merișoreanu, Nicu Păun. Celebrul saxofonist a murit în urmă cu o lună în SUA, iar familia a plătit 60.000 de euro ca să-l aducă acasă

29.07.2020 | 17:07
Priveghi cu tort si lautari la cuscrul Elenei Merisoreanu Nicu Paun Celebrul saxofonist a murit in urma cu o luna in SUA iar familia a platit 60000 de euro ca sal aduca acasa
Elena Merișoreanu, secretul unei căsnicii de aproape 5 decenii. Ce compromisuri a făcut artista. Sursa foto: Facebook.com
ADVERTISEMENT

Nicu Păun, cuscrul Elenei Merișoreanu, a murit acum o lună, în Statele Unite ale Americii, iar sicriul a fost adus în țară abia acum, la mai bine de cinci săptămâni. 60.000 € a plătit familia pentru repatrierea trupului.

Nicu Păun, un saxofonist cunoscut și apreciat în toată lumea, era bunicul nepoților Elenei Merișoreanu, Richard și Beatrice, copiii Elei, fiica cea mare a artistei. Chiar dacă aceasta s-a despărțit de băiatul decedatului, de mai bine de 20 de ani, familia artistei a rămas în relații bune cu foștii cuscrii.

ADVERTISEMENT

La priveghi a fost mai ceva ca la o petrecere. Au cântat Florin Salam, prieten bun cu băiatul lui Nicu Păun, și Doru Tufiș. Tradiția celor de etnie romă spune că atunci când moare cineva, trebuie să i se cânte de jale până când este băgat în groapă.

Jale, muzică și tort, la priveghiul cuscrului Elenei Meroșoreanu

Click scrie că artista nu a mai ținut legătura cu fostul ei ginere, Fredy, dar cu familia acestuia, în special cu Nicu Păun, artist și el, s-a avut mereu bine. Bărbatul, care cânta mai mult în străinătate, se îmbolnăvise și voia să revină acasă cât mai repede, dar pandemia l-a prins în America, unde a și murit.

ADVERTISEMENT

Vestea a căzut ca un trăsnet peste familie, mai ales că era complicat să repatrieze trupul neînsuflețit în această perioadă dificilă pentru toată planeta.

Adus în țară după aproape două luni, familia i-a organizat un priveghi ca la carte, de unde nu au lipsit muzica de jale, care a răsunat două zile în continuu, și un tort, pentru că peste două zile, Nicu Păun ar fi împlinit 70 de ani.

ADVERTISEMENT

Florin Salam, foarte bun prieten cu fiul lui Nicu Păun, i-a compus o melodie specială, de suflet.