News

Privitul interzis. Clubul de noapte unde nu te poți uita la străini fără consimțământul lor

Un club de noapte din Australia a anunțat modificări ale regulamentului pentru clienți. Aceștia vor fi îndepărtați din local dacă privesc insistent alți clienți.
26.08.2022 | 23:01
Privitul interzis Clubul de noapte unde nu te poti uita la straini fara consimtamantul lor
Clubul își propune ca toți clienții să se simtă în siguranță Foto: club77.com.au
ADVERTISEMENT

Într-o postare pe contul oficial de Instagram al Clubului 77, un purtător de cuvânt a explicat că oricine este surprins privind pe cineva fără consimțământul acelei persoane va fi escortat afară.

Clubul de noapte unde nu te poți uita la străini fără consimțământul lor

Localul la modă din Sydney a făcut o actualizare a politicii de toleranță zero pentru a elimina atenția nedorită din partea străinilor, în conformitate cu obiectivul său de a educa vizitatorii clubului cu privire la comportamentul acceptabil.

ADVERTISEMENT

Explicând regulile pe rețelele sociale, reprezentanții clubului au precizat că datoria lor este să se asigure că incidentele de hărțuire nu au șansa să apară, făcând clubul un spațiu sigur și confortabil pentru toți clienții.

„Avem, de asemenea, obligația de a educa noii participanți și de a-i ajuta să înțeleagă ceea ce este considerat comportament inacceptabil în interiorul locației și pe ringul de dans”, se arată în comunicatul clubului, relatează The Irish Mirror.

ADVERTISEMENT

Proprietarii clubului spun că vor în continuare să vadă interacțiunea dintre străini, dar că totul „trebuie să înceapă cu consimțământul verbal”.

„Acest lucru se aplică și dacă, de exemplu, te uiți la cineva de departe. Dacă atenția pe care o acordați cuiva este nedorită, aceasta este considerată hărțuire”, au spus aceștia.

ADVERTISEMENT

Ofițeri de siguranță

Pentru a implementa cu succes noua regulă, clubul a angajat agenți de securitate suplimentari, care vor acționa ca „ofițeri de siguranță” și vor fi recunoscuți după vestele roz fosforescent.

„Au fost instruiți să gestioneze plângerile și preocupările. Dacă sunteți hărțuit de o altă persoană sau primiți atenție nedorită, vă rugăm să îi căutați sau să spuneți imediat personalului nostru”, a scris Club 77.

ADVERTISEMENT

„Dacă primim rapoarte despre orice comportament care a făcut pe cineva să se simtă inconfortabil, persoana raportată va fi îndepărtată și va fi chemată poliția. Facem acest lucru pentru ca toată lumea să se simtă în siguranță și pentru a ne asigura că cei care vin în club se simt confortabil să se apropie de personal dacă ceva i-a făcut să se simtă incomozi sau nesiguri.”

Actualizarea regulilor clubului vine după ce recent au atras „unii oameni care nu împărtășesc valorile și etica noastră când vine vorba de cultura clubului”.

ADVERTISEMENT