News

Pro România, replică dură pentru Lia Olguța! Cum este ironizat primarul Craiovei

28.11.2020 | 11:25
Pro Romania replica dura pentru Lia Olguta Cum este ironizat primarul Craiovei
ADVERTISEMENT

Pro România i-a oferit o replică dură Liei Olguța Vasilescu, primarul Craiovei! Prin vocea lui Constantin Iacov, partidul lui Victor Ponta a ținut să explice cum s-au petrecut „dezertările” anunțate de PSD.  

Iacov a precizat că nu se pune problema ca mai mulți reprezentanți Pro România să părăsească formațiunea pentru a trece în tabăra social democraților, așa cum a anunțat edilul orașului.

ADVERTISEMENT

Mai mult de atât, Iacov a ironizat-o pe Lia Olguța și a afirmat că cele câteva sute erau de fapt 11 membri și aceștia n-au fost ademeniți de PSD, ci dați afară de Pro România.

Pro România, replică dură pentru Lia Olguța!

„Cand Ciolacii, Olguții si securiști tip conserva construiesc noul PSD! Știrile create de Lia Olguța Vasilescu sunt demne de legendarul Radio Erevan: “nu i s-a dat, ci i s-a furat și nu era o mașină, ci o bicicletă”.

ADVERTISEMENT

Doamna primar al Craiovei anunță cu mândrie faptul că toată organizația PRO România din oraș, împreună cu președintele ei, ar fi trecut la PSD.

Din păcate pentru fosta jurnalistă, adevărul îi strică știrea-bombă: Cătălin Resceanu nu este președintele organizației, iar cei “peste 400 de membri” sunt de fapt 11 foști membri, dați afară după alegerile locale.

ADVERTISEMENT

Marea mutare politică a Liei Olguța Vasilescu este doar o culegere de resturi. Dacă oamenii care au avut rezultate proaste pentru PRO România sunt primiți cu mare pompă la PSD, oare pe ce oameni se baza la Craiova, până ieri, marele partid?”, a explicat Constantin Iacov într-o postare pe o rețea de socializare.

În urmă cu doar câteva ore, Lia Olguța Vasilescu anunța că i-a dat o lovitură grea lui Victor Ponta, după ce o parte din Pro România Craiova a trecut la PSD.

ADVERTISEMENT

Aceasta transmitea că organizația Pro România s-a transferat la PSD inclusiv cu președintele Cătălin Resceanu, fapt contrazis acum de Constantin Iacov.

 

ADVERTISEMENT