News

Pro România și-a lansat lista de candidați la europarlamentare. Ponta, noi ironii la adresa lui Dragnea: “Va anunț că nu mă căsătoresc”

14.04.2019 | 18:01
Pro Romania sia lansat lista de candidati la europarlamentare Ponta noi ironii la adresa lui Dragnea Va anunt ca nu ma casatoresc
ADVERTISEMENT

PRO România și-a prezentat candidații la alegerile europarlamentare, în cadrul unui eveniment organizat la Romexpo! Fostul premier Victor Ponta deschide lista candidaților la alegerile europarlamentare din data de 26 mai. Acesta a prezentat “Manifestul pentru Europa”!

Pro România și-a lansat lista cu candidați la europarlamentare! Victor Ponta deschide lista

Evenimentul a început cu discursul președintelui Victor Ponta, care l-a ironizat pe liderul PSD, Liviu Dragnea, care i-a cerut la mitingul PSD din Craiova lui Claudiu manda să-l cunune! „Vreau să vă anunţ că nu mă căsătoresc. Avea Daciana emoţii, am vrut să o liniştesc”, și-a nceput Victor Ponta discursul în fața simpatizanților Pro România.

ADVERTISEMENT

”Am fost puţini, am rămas mulţi. (…) Vreau să vă anunţ că nu mă căsătoresc. Avea Daciana emoţii, am vrut să o liniştesc”, a spus Victor Ponta. Victor Ponta a declarat că nimeni nu le-a dat vreo şansă şi că îi lipsesc guvernările bune, astăzi, fiind martorul unei campanii dure anti-UE.

Ponta a lasat sa se inteleaga ca Dragnea crea gratiere in 2015

Ponta a lăsat să se înțeleagă că Dragnea dorea grațiere în anul 2015

„Trebuie să luptăm împotriva xenofobiei şi a populismului. Vreau să fim alături de partidele progresiste din Europa”, a mai afirmat el, arătând că europarlamentarii Pro România trebuie să lupte ca „bugetul UE să prevadă mai mulţi bani pentru investiţii şi pentru dezvoltarea României”.

ADVERTISEMENT

Ponta a anunţat că formaţiunea sa va face un guvern din umbră, care va monitorita toate deciziile Puterii.

Victor Ponta a lăsat să se înțeleagă că Liviu Dragnea îi cerea în anul 2015 să schibe legile, să dea amnistie și grațiere! „Cine mă sfătuia în 2015, nu îi mai spun numele, spunea: «Eşti premier, dă Ordonanţă, dă amnistie, dă graţiere, schimbă legile» Şi am spus: «Nu pot să dau, pentru că nu ai voie să foloseşti puterea pentru tine, ci pentru ceilalţi»”, a spus Ponta.

ADVERTISEMENT

Liderul Pro România a anunţat că va vota la referendumul din 26 mai, pe Justiţie. „Dacă va fi referendum pe 26 mai, şi întrebarea va fi dacă oamenii politici care au fost condamnaţi de un judecător, pentru o faptă penală, să nu mai aibă o funcţie publică, eu o să mă duc să votez DA, şi vă îndemn şi pe voi să mergeţi. Dacă prin referendum se cere să se interziceă aceste Ordonanţe de Urgenţă, eu voi vota DA”, a spus Ponta, arătând că el ar interzice, prin întrebarea de la referendum, nu doar ordonanţele pe teme de justiţie, ci şi ordonanţele în domeniul fiscalităţii.

„Astăzi, când vorbim, 200.000 de euro intră în conturile unui partid, pentru atacuri, pentru postaci, au spus că suntem securişti, masoni. Când stăteau lângă mine, pe scenă, de nu mai aveam loc să respir, nu mai eram securist”, a spus el.

ADVERTISEMENT

Pe lista Pro România se mai regăsesc comisarul european pe Dezvoltare Regională, Corina Creţu, fostul premier Mihai Tudose şi Iurie Leancă. Victor Ponta a anunţat şi sloganul partidului: „Mândri că suntem români, mândri că suntem europeni”.

ADVERTISEMENT