Life

Pro TV a dat startul înscrierilor pentru Survivor România 2023. Daniel Pavel a făcut anunțul: „E acum sau niciodată”

Pro TV a făcut anunțul mult așteptat! Încep înscrierile pentru noul sezon al concursului Survivor România. Pașii pe care trebuie să-i urmezi dacă vrei să apari în emisiune.
30.09.2022 | 15:24
Pro TV a dat startul inscrierilor pentru Survivor Romania 2023 Daniel Pavel a facut anuntul E  acum sau niciodata
Pro TV a dat startul înscrierilor pentru Survivor România 2023. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Pro TV a făcut marele anunț: au început înscrierile pentru noul sezon al concursului Survivor România. Cei care au urmărit emisiunea cu interes și cred că pot face față provocărilor, au de urmat câțiva pași simpli.

Încep înscrierile pentru noul sezon Survivor România. Daniel Pavel a făcut anunțul

Survivor România 2022 a adunat concurenți de seamă și a fost câștigat de Alex Delea, care în marea finală a luptat împotriva Elenei Chiriac. 

ADVERTISEMENT

Emisiunea difuzată pe Pro TV a ținut publicul cu sufletul la gură și nu de puține ori, pe paginile de socializare ale acesteia, oamenii și-au exprimat punctul de vedere și au spus ce ar fi făcut altfel dacă se aflau în jungla dominicană.

Astfel, pentru cei care consideră că ar fi putut duce mai bine la capăt provocările la care au fost supuse cele două triburi sau au avut în minte măcar o dată că ar putea rezista departe de casă, în cele mai dure condiții, au șansa să demonstreze acest lucru.

ADVERTISEMENT

Pentru miile de doritori, Pro TV a oferit vestea cea mare și a anunțat că a dat startul înscrierilor pentru noul sezon. Cei interesați, trebuie să se înscrie la casting, completând formularul disponibil pe survivor.protv.ro.

Daniel Pavel, mesaj pentru viitorii concurenți Survivor România: „E  acum sau niciodată”

Daniel Pavel, moderatorul emisiunii, a transmis un mesaj pentru viitorii posibili concurenți și le-a spus că acum este momentul să se afirme.

ADVERTISEMENT

„Națiune Survivor România, pentru următorul sezon al show-ului tău de spirit tare și suflet mare a venit momentul să-ți spun: e cu acum sau niciodată!

Dacă vrei să convertești adrenalina unică de spectator în șansa reală de jucător în arena dominicană, Survivor are pentru tine casting-ul mai mult decât deschis”, a spus prezentatorul de la Pro TV.

ADVERTISEMENT

Competiția Survivor România este cea care testează limite și demonstrează că imposibilul nu există, împingându-i pe concurenți în situații la care nici nu s-ar fi putut gândi.

ADVERTISEMENT