Life
notix pixel id

PRO TV, anunț important despre noul sezon Masked singer. Producătorii au dat din casă

PRO TV a dat din casă câteva detalii despre noul sezon Masked Singer România. Producătorii au spus cum va fi noua ediție a show-ului.
01.09.2021 | 12:31
PRO TV, anunț important despre noul sezon Masked singer. Producătorii au dat din casă
Masked singer revine cu un nou sezon la PRO TV. Foto: Youtube
ADVERTISEMENT

Show-ul Masked singer de la PRO TV revine toamna aceasta cu un sezon care îi va lăsa pe toți cu gura căscată. În spatele costumelor impresionante și a spectacolului pe care fanii îl văd pe micile ecrane stă, însă, o muncă la fel de titanică.

Producătorii Masked singer au vorbit despre culisele emisiunii și au oferit câteva detalii pe care publicul nu le știa. Cei care au grijă ca show-ul să iasă ca la carte au explicat cum se filmează și ce fel de surprize ne așteaptă.

Securitatea este cuvântul cheie când vorbim despre Masked singer. Doar 15 persoane din echipa de 200 de oameni știu cine se află în spatele măștilor.

ADVERTISEMENT

Masked singer: totul despre cum se filmează noul sezon

La intrarea în platoul de filmare, telefoanele se securizează. Sunt sigilate pentru a evita înregistrările din timpului spectacolului și, evident, spoilerele.

Vedetele care poartă costume impresionante sunt în permanență asistate, iar în momentul în care se demască foarte puține persoane au acces în jurul lor.

ADVERTISEMENT

„Trebuie să mă asigur că totul iese perfect, de la ce se întâmplă pe scenă până la ce se întâmplă în spatele scenei. Trebuie să mă asigur că nu intră nimeni la vedete. 

Eu show-runner-ul, regizorul și o parte din echipa de filmare care rămâne la demascare știm identitatea măștilor”, a declarat Daniela Preda, producătorul executiv al concursului pentru PRO TV Plus.

ADVERTISEMENT

Regizorul Iulian Moga susține că multe dintre momentele din emisiune sunt improvizate. Se ia personajul și se construiește o poveste pe marginea lui. Uneori chiar pentru a-i debusola pe detectivi.

„Este un party continuu”

„Pregătirile sunt în toi și în continuu. Este un party continuu. Trebuie să conectăm publicul. El hotărăște ce măști merg mai departe în concurs”, a explicat scenaristul Cătălin Neamțu.

ADVERTISEMENT

Producătoarea executivă a concursului demascărilor spune că echipa trebuie să aibă în vedere inclusiv programul persoanelor publice care ajung la platou. În momentul în care o vedetă ajunge la filmări, echipa trebuie să se asigure că nu o vede nimeni, mai ales din publicul spectator ori din cei care trebuie să le recunoască, adică detectivii.

Noul sezon Masked singer va începe luna aceasta la PRO TV. Din echipa de detectivi fac parte Inna și Mihaela Rădulescu, două dintre cele mai cunoscute staruri din România.

ADVERTISEMENT

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 859. 32 pagini + cartea „Dictatura gastronomică”
A apărut noua revistă Taifasuri