Life

Pro TV are cele mai frumoase jurnaliste! Reporterii fac furori pe Instagram cu imaginile din viața reală

05.07.2020 | 19:52
Pro TV are cele mai frumoase jurnaliste Reporterii fac furori pe Instagram cu imaginile din viata reala
Raluca Manita este una dintre cele mai frumoase jurnaliste din PRO TV
ADVERTISEMENT

Pro TV se mândrește cu cele mai tari jurnaliste din media. Deștepte, frumoase și devreme acasă! Fetele din televiziunea de pe Pache sunt persoane discrete, dar care au mii de fani pe Instagram.

Sunt văzute zilnic cu figuri serioase la știrile Pro TV, cu cele mai tari informații din toate domeniile, însă în viața reală lucrurile stau cu totul altfel în ceea ce le privește pe jurnalistele din ex-televiziunea lui Adrian Sârbu.

ADVERTISEMENT

Pro TV are jurnaliste de top

Raluca Manita lucrează în Pro TV de peste un deceniu și este unul dintre reporterii de bază pe care televiziunea de pe Pache îi are. Tânăra de 30 de ani a lucrat, în primă fază, la Pro TV Cluj, după care la Pro TV Brașov, iar ulterior a venit în București, unde este colegă cu Andreea Esca. Jurnalista face investigații în turism, dar se ocupă și de alte reportaje pe care Pro TV le difuzează. Ea se află într-o relație de  doi ani cu un tânăr pe nume Bogdan și urmează să se căsătorească în această toamnă.

 

View this post on Instagram

 

Eu sunt pozitivă, alung gândurile negative și scotocesc după cele pozitive. Voi cum gestionați furtuna de gânduri din mintea voastră? #stirileprotv

A post shared by RaRa (@ralucamanita) on

Cristina Jurcă este un alt reporter cu vechime în Pro TV, care pe lângă talentul jurnalistic moștenește și trăsături frumoase. Ea este soția lui Alexandru Livadariu, fost content manager la știrile Pro TV și al echipei “România te iubesc”, iar împreună au o fetiță. Cristina Jurcă este expertă în domeniul Sănătății și este jurnalistul cu cele mai multe surse.

ADVERTISEMENT

Reporterul Pro TV este originară din Sibiu și a lucrat pentru prima dată în Timișoara, la TVR, iar un an mai târziu a început colaborarea cu Pro TV Timișoara, după care, în 2005, s-a transferat la București.

 

View this post on Instagram

 

✈️

A post shared by CJ ✨ (@cristinaajurca) on

Raluca Onuc este o jurnalistă apreciată pentru frumusețea ei, dar și pentru reportajele pe care le-a făcut pentru emisiunile La Măruță și Vorbește Lumea. Tânăra a devenit mămică a doi gemeni în vara acestui an și se află în concediu de maternitate. Înainte să se căsătorească și să devină mamă, Raluca le povestea prietenilor virtuali despre numeroasele vacanțe pe care le făcea în afara țării.

ADVERTISEMENT

 

View this post on Instagram

 

Ultima zi in Croatia! 💙 #perfect #moment #picoftheday #photooftheday #photography #instamoment #instamood #instagood #instalike #instalove #instadaily #instagram #love #travel #traveltheworld #travelgram

A post shared by Raluca Bolos (@ralucaonuc) on

Viviana Sposub este co-prezentatoare Vorbește Lumea la Pro TV, dar și una dintre cele mai frumoase prezente de la TV. Ea este și reporter în emisiunea în care apare alături de Cove și Adela Popescu și se bucură de popularitate în rândul fanilor, în special pe rețelele de socializare.

Viviana a lucrat și ca prezentatoare meteo la Observatorul de la Antena 1.

@viviana.sposub

Ia să văd! Cine pleacă la mare după BAC? 😂 @jorgeofficial.ro

♬ Insta michalstuglik – kolyntarz

 

Pro TV are în palmares cele mai frumoase jurnaliste din media, însă televiziunea de pe Pache se laudă și cu prezentatoarele TV Andreea Esca, Amalia Enache, Oana Andoni și lista continuă.

ADVERTISEMENT