Life

Pro TV dă lovitura pe piață cu un reality-show. Incredibil pe cine au adus în emisiune

07.08.2020 | 08:49
Pro TV da lovitura pe piata cu un realityshow Incredibil pe cine au adus in emisiune
ADVERTISEMENT

Postul de televiziune Pro TV se pregătește să lanseze un reality show cu care vrea să rupă gura târgului. Se pare că televiziunea din Pache Protopopescu nu a stat degeaba în pandemie și urmează să adune laolaltă, pe micile ecrane, nume grele atât din trust, cât și de la „vecini”.

Proiectul-surpriză denumit „100 de zile” este o mega-producție care strânge împreună vedete din lumea actoriei, televiziune, dar și muzică. Potrivit cancan.ro, printre personalitățile care se află în prim-plan pentru această producție se numără unul dintre actorii din serialul „Las Fierbinți”.

ADVERTISEMENT

Cuzin Toma, actorul care interpretează rolul memorabil al lui Firicel, ar urma să facă parte din echipa show-ului de la Pro TV, producătorii dându-i această șansă uimitoare după ce și-a rezolvat problemele cu legea pentru a nu „păta” imaginea trustului.

Pro TV pregătește un nou reality-show. Cine sunt personajele optate pentru emisiune

Sursa citată mai arată că printre personalitățile cooptate pentru această emisiune se mai numără cântăreața Alina Eremia, dar și tânăra actriță din serialul „Sacrificiul”, Cristina Ciobănașu. De asemenea, tânăra artistă Nicole Cherry, care este văzută tot mai des în emisiunile trustului, ar fi în cărți.

ADVERTISEMENT

Așa se face că trustul a mai „furat” o vedetă de la vecini, „fata adoptivă a Ruxandrei Ion” care a renunțat în luna ianuarie la serialul de la Antena 1 din cauza faptului că se afla în plină sesiune la facultate, dar se pare că motivul a fost cu totul altul.

Un alt motiv pentru care frumoasa actriță ar fi renunțat la contractul cu producătorii serialului ar fi salariul mult mai mare pe care urmează să-l primească de la postul de televiziune concurent.

ADVERTISEMENT

Prin urmare, Cristina Ciobănașu a dat rolul secundar din „Sacrificiul” pentru un reality show de senzație unde va primi mai mulți bani.

Nicole Cherry a avut apariții dese în ultima perioadă în emisiunile Pro TV-ului, fiind văzută de multe ori la „Vorbește lumea” sau în cea prezentată de Cătălin Măruță. Tânăra a fost aleasă nu doar pentru calitățile sale actoricești, ci și pentru faptul că este iubită de adolescenți.

ADVERTISEMENT

Și asta nu este singura surpriză pe care o pregătește postul de televiziune. Mihaela Rădulescu va reveni în curând pe micile ecrane cu o ediție nouă a emisiunii „Ferma”, de data aceasta formatul fiind puțin diferit. Show-ul se va numi „Orășeni versus Săteni”, 16 vedete luând drumul provocărilor pentru un premiu de 50.000 de euro.

 

 

 

ADVERTISEMENT