Nicio categorie

PRO TV ii dă o MEGA LOVITURĂ lui Smiley

După ce anul trecut postul din Pache Protopopescu s-a cutremurat din temelii şi a rămas fără mulţi oameni importanţi de televiziune, totuşi, mai multe vedete au decis să rămână, chiar şi...
23.01.2015 | 11:18
PRO TV ii dă o MEGA LOVITURĂ lui Smiley
ADVERTISEMENT

După ce anul trecut postul din Pache Protopopescu s-a cutremurat din temelii şi a rămas fără mulţi oameni importanţi de televiziune, totuşi, mai multe vedete au decis să rămână, chiar şi pe bani mai puţini.

Se zvoneşte că, zilele trecute, Tiberiu Andrei Maria (31 de ani), cunoscut drept Smiley în lumea muzicală, ar fi semnat un nou contract exclusiv cu PRO TV. El va prezenta, alături de Pavel Bartoş, emisiunea „Românii au talent” şi va face parte, în continuare, din juriul emisiunii „Vocea României”. Dar va avea şi alte apariţii în showurile trustului.

ADVERTISEMENT

Dacă în anii trecuţi, Smiley avea un salariu de aproape 100.000 €, acum, solistul a semnat pe mai puţin de jumătate, în jur de 45.000 €.

N-a strâmbat din nas şi nici n-a emis mari pretenţii, cu atât mai mult cu cât noul contract îi permite să se ocupe mai serios de proiectele lui muzicale pe care le are la Casa de Producţie HaHaHa Production.

ADVERTISEMENT

sursa: click.ro

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri