Sport
Betano Left
Betano Right
Betano TOP

Pro TV, lider absolut de audiență la meciul României cu Ucraina! Peste 2,8 milioane de români s-au aflat în fața „micului ecran”

Pro TV a profitat din plin de meciul dintre România și Ucraina de la EURO 2024. Postul de televiziune a fost lider detașat de audiență pe durata partidei.
18.06.2024 | 17:53
Pro TV lider absolut de audienta la meciul Romaniei cu Ucraina Peste 28 milioane de romani sau aflat in fata micului ecran
Pro TV, lider absolut de audiență la meciul României cu Ucraina! Peste 2,8 milioane de români s-au aflat în fața „micului ecran”. Sursa foto: Fanatik.ro
ADVERTISEMENT

Meciul de debut al României la Campionatul European a fost așteptat ca pâinea caldă de suporterii tricolorilor care n-au avut cum să facă deplasarea în Germania pentru a-și susține favoriții. Nu mai puțin de 2,8 milioane de telespectatori au privat din fața „micului ecran” partida cu Ucraina.

Pro TV, lider absolut de audiență la meciul României cu Ucraina! Peste 2,8 milioane de români s-au aflat în fața „micului ecran”

Pro TV a profitat din plin de partida dintre România și Ucraina. Postul de televiziune a fost lider absolut de audiență. La nivelul publicului național cu vârste între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, Pro TV a înregistrat 14.8 puncte de rating și o cotă de piață de 65.2%.

ADVERTISEMENT

Locul al doilea a avut doar 1.9 puncte de audiență și un share de 8.3%. Pe parcursul transmisiei, aproape 2,8 milioane de români au urmărit meciul, iar în minutul de aur, la ora 17:50, peste 3.7 milioane de telespectatori erau în fața televizoarelor.

Victoria surprinzătoare a Slovaciei împotriva Belgiei a propulsat Pro Arena în topul preferințelor telespectatorilor în intervalul orar 19:03 – 20:49.

ADVERTISEMENT

Partida a atins 3.7 puncte de rating și o cotă de piață de 16.0 în rândul publicului național cu vârste între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD.

Franța – Austria, lider de audiență în intervalul 22:00 – 24:00

PRO TV a mai profitat din plin și de meciul fostei Campioane Mondiale. Partida dintre Austria și Franța a fost atracția principală a serii devenind lider incontestabil de audiență în intervalul orar 22:00 – 23:56.

ADVERTISEMENT

La nivelul publicului național, cu vârste între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, Pro TV a înregistrat un rating de 9,5 puncte și o cotă de piață de 36,4%, comparativ cu postul clasat pe locul al doilea care a obținut doar 4,3 puncte de rating și o cotă de piață de 16,7%.

Pe parcursul difuzării, 1,5 milioane de români urmăreau meciul celor două echipe, iar în minutul de aur, la ora 22:34, peste 1,8 milioane de telespectatori trăiau cu sufletul la gură partida din cadrul grupei D.

ADVERTISEMENT

Primul Studio EURO al zilei, difuzat între orele 17:59 și 18:57, în care s-au tras concluziile meciului României, a fost lider incontestabil de audiență.

În rândul publicului național cu vârste între 21 și 54 de ani din categoriile ESOMAR ABCD, Pro TV a obținut 10.6 puncte de rating și o cotă de piață de 49.9%, comparativ cu locul 2, care a înregistrat doar 2.1 puncte de rating și 10.0% cotă de piață.

Pe parcursul emisiunii, peste 1,6 milioane de români au urmărit analiza realizată de Studio, iar în minutul de vârf, la ora 18:03, aproape 2,2 milioane de telespectatori erau conectați.

ADVERTISEMENT
6,80 este cota oferită de BETANO pentru „2 solist” în partida Belgia - România de la EURO 2024
Imagini stupefiante cu iubita lui Ronaldo la saună! Cum a apărut Georgina: „Cel...
Imagini stupefiante cu iubita lui Ronaldo la saună! Cum a apărut Georgina: „Cel mai ciudat lucru pe care l-am văzut”
Războiul oligarhilor ruși în România: omul care-i furnizează vitamine lui Putin, dat pe...
Războiul oligarhilor ruși în România: omul care-i furnizează vitamine lui Putin, dat pe mâna autorităților de un fost colaborator
Boala a pus stăpânire pe creierul gimnastei care a făcut istorie pentru România....
Boala a pus stăpânire pe creierul gimnastei care a făcut istorie pentru România. Tragediile tăcute ale marilor sportivi
Boala care a umplut spitalele de câteva zile. Cele mai multe cazuri, pe...
Boala care a umplut spitalele de câteva zile. Cele mai multe cazuri, pe litoral sau în zonele de munte
Cât a putut să cheltuie, într-o singură zi, la plajă celebrul Pescobar: Îmi...
Cât a putut să cheltuie, într-o singură zi, la plajă celebrul Pescobar: Îmi cer eu scuze de la nota asta mare, atât s-a putut
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
Cine va fi VIITORUL PREȘEDINTE al SUA! CUTREMUR la nivel MONDIAL
Cine va fi VIITORUL PREȘEDINTE al SUA! CUTREMUR la nivel MONDIAL
De ce a murit, de fapt, Andrei Versace. Ipoteza principală a anchetatorilor
De ce a murit, de fapt, Andrei Versace. Ipoteza principală a anchetatorilor
Misterioasa apariție a Coca-Cola. Drogul din prima rețetă
Misterioasa apariție a Coca-Cola. Drogul din prima rețetă
Dr. Gheorghiţă, major, vaccinat şi foarte însurat! Detaliul care l-a dat de gol...
Dr. Gheorghiţă, major, vaccinat şi foarte însurat! Detaliul care l-a dat de gol că este deja soţul Monicăi Bîrlădeanu
„Avem acum un război în Europa pe care nu credeam că îl vom...
„Avem acum un război în Europa pe care nu credeam că îl vom mai vedea vreodată!” Europa trece la recrutare pe fondul creşterii amenințării unui război mai amplu cu Rusia
Charlotte, fiica adoptivă a lui Ilie Nastase, acuzații dure la adresa Ioanei Nastase:...
Charlotte, fiica adoptivă a lui Ilie Nastase, acuzații dure la adresa Ioanei Nastase: „M-a blocat în telefonul lui tata! Fratele meu a dispărut de 5 luni!” Care este replica Ioanei, soția tenismanului?!