Life

Pro TV, lovitură devastatoare pentru concurență. După Survivor, vrea să ia și un show ca America Express. Gina Pistol, prezentatoare

Pro TV, pas decisiv în fața Antenei 1. Postul e gata să pornească filmările pentru o emisiune ca America Express cu Gina Pistol gazdă.
26.03.2023 | 12:59
Pro TV lovitura devastatoare pentru concurenta Dupa Survivor vrea sa ia si un show ca America Express Gina Pistol prezentatoare
Pro TV, pas decisiv în fața Antenei 1. Postul e gata să pornească filmările pentru o emisiune ca America Express cu Gina Pistol gazdă. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Postul din Pache Protopopescu e pregătit să dea o lovitură devastatoare pentru concurenţă. După Survivor vrea să ia şi un show ca emisiunea moderată de Irina Fodor. Iubita lui Smiley ar urma să ocupe postul de prezentatoare.

Pro TV, pas decisiv în fața Antenei 1. Postul e gata să pornească filmările pentru o emisiune ca America Express cu Gina Pistol gazdă

Pro TV se pregătește să facă un pas decisiv în fața Antenei. Canalul de televiziune ar avea în plan să pornească filmările pentru o emisiune precum America Express care sezonul acesta a avut o audiență foarte mare.

ADVERTISEMENT

Cei din Pache Propopescu dezbat în momentul de față achiziționarea unui format similar. Potrivit click.ro, negocierile sunt destul de avansate și sunt șanse mari ca în perioada următoare să se anunțe public acest lucru.

Vestea vine după ce postul lansat pe 1 decembrie 1995 a ”furat” Survivor România de la Kanal D. Se întâmpla în urmă cu 2 ani când a fost suflat inclusiv prezentatorul reality show-ului din Republica Dominicană, Daniel Pavel.

ADVERTISEMENT

În prezent, nu este nimic confirmat la Pro TV despre un format asemănător cu America Express și nici despre gazdă, chiar dacă Gina Pistol este numele care se vehiculează. Blondina are în continuare contract cu Antena 1.

Chiar și așa, după terminarea filmărilor de la Chefi la cuțite trebuie să stea o perioadă departe de micile ecrane, deși a vorbit recent de o revenire. Cel mai probabil reality show-ul de la Pro TV se va difuza anul viitor.

ADVERTISEMENT

Gina Pistol, despre semnarea cu Pro TV

Gina Pistol a infirmat semnarea unui contract cu Pro TV, precizând că își dorește să se ocupe de fiica sa și a lui Smiley, Josephine Ana. Prezentatoarea susține că sunt doar simple speculații și că nu părăsește Antena 1.

„Mi se pare normal să fac asta, să mă axez pe familia și pe copilul meu. Acum îmi doresc să iau o pauză pentru că am avut ultimii doi ani din viață destul de grei, așa că am vrut să iau o pauză.

ADVERTISEMENT

Bineînțeles că o să mă întorc în televiziune, nu știu când, acum vreau să mă bucur de momentele frumoase alături de cei dragi. Sunt doar speculații cu plecarea mea la Pro TV.

Nu este nimic adevărat. Am renunțat momentan pentru o perioadă la TV pentru că așa am simțit”, a declarat moderatoarea de la Chefi la cuțite, în urmă cu ceva vreme, pentru sursa citată anterior.

ADVERTISEMENT