Life

PRO TV pregătește un nou serial, adaptat după un scenariu din Turcia, cu o parte a actorilor din Vlad

PRO TV pregătește un serial adaptat după un scenariu turcesc, cu o parte a actorilor pe care publicul i-a îndrăgit în super-producția Vlad. Au apărut primele detalii despre noua serie!
28.05.2022 | 21:03
PRO TV pregateste un nou serial adaptat dupa un scenariu din Turcia cu o parte a actorilor din Vlad
PRO TV pregăteșe un nou serial, după succesul înregistrat de Vlad. Foto: Youtube
ADVERTISEMENT

PRO TV face pregătiri intense pentru un nou serial românesc, mizând pe o parte a actorilor pe care telespectatorii i-au urmărit în Vlad.

Telenovela turcească „Icerde” va avea versiunea românească difuzată de PRO TV

Ca în cazul altor telenovele românești, și aceasta va fi refăcută după un scenariu realizat în Turcia, având în vedere că poveștile inventate la Istanbul au acaparat aproape toată piața serialelor de la noi.

ADVERTISEMENT

Versiunea originală a serialului de la PRO se numește „Icerde” (Intrusul). Serialul turcesc îi are în distribuție pe celebrii actori Çağatay Ulusoy („Yaman”) și Aras Bulut Iynemli în rolurile protagoniștilor.

Este foarte probabil, conform informațiilor dezvăluite de TV Mania, ca și serialul de la PRO TV să se numească tot „Intrusul”, însă titlul nu este 100% bătut în cuie.

ADVERTISEMENT
Mădălina Craiu și Șerban Pavlu, două din numele prezente în distribuția noului serial de la PRO TV. Foto: Instagram

Theo Rose, implicată în proiect

Pe lângă numele unor actori de seriale deja consacrați, în acest proiect a fost cooptată și Theo Rose. Nu se știe dacă artista va avea vreun rol episodic sau unul secundar. Cel mai sigur, aceasta s-ar putea să interpreteze piesa de generic a acestei noi povești de iubire.

Nu este prima mare cântăreață de la noi care cântă melodii de telenovele. Și Delia Matache a mai făcut asta în urmă cu câțiva ani. Vedeta pop a interpretat piesa de la „Secretul Mariei”, o producție marca Antena 1. De asemenea, piesa „Aruncă-mă în aer” a Deliei face parte din coloana sonoră a serialului „Adela”, difuzat tot de Antenă.

ADVERTISEMENT

Revenind la actorii care vor juca în „Intrusul”, lista cuprinde câteva nume, după cum spuneam, pe care le-am regăsit în distribuția Vlad.

Mădălina Craiu și Șerban Pavlu (colegi deja în serialul „Ruxx” de pe HBO Max) sunt doi dintre cei care vor face parte din noua telenovelă de la PRO. De asemenea, Anghel Damian și Silviu Murcescu („Vlad”) vor avea și ei roluri importante.

ADVERTISEMENT

Marian Olteanu, Denis Hanganu și Bogdan Farcaș sunt alte trei nume vehiculate ca făcând parte din distribuția noului serial.

ADVERTISEMENT
Tags: