News

PRO TV rămâne fără șefi la cele mai puternice site-uri! Oameni grei de la ȘtirileProTV.ro, sport.ro și Perfecte pleacă din companie

03.10.2019 | 16:33
Mai mulți oameni din Pro TV au ales să plece în ultima perioadă. Sursa foto - facebook
ADVERTISEMENT

PRO TV rămâne fără șefi la cele mai puternice site-uri! Astfel, conform paginademedia.ro se anunță plecări importante ale unor oameni grei din companie. Toți sunt cu funcții de conducere editorială în zona de digital, pe site-uri ale companiei Pro TV. concret, de la ȘtirilePro TV.ro pleacă Rocsana Mihaloni, content manager. Aceasta a spus pas poziției pe care o deținea de la 1 octombrie. Lucra de aproape 12 ani în Pro TV, dintre care ultimii trei ani ca șef al site-ului ȘtirileProTV.ro.

PRO TV rămâne fără șefi la cele mai puternice site-uri!

Georgiana Dulgheru este editor of the day – EOD la ȘtirileProTV. Potrivit sursei citate, urmează să plece. Și ea are ani buni de Pro TV în spate: șase ani a coordonat site-urile sport.ro și procinema.ro, după care, în 2013, a devenit Editor of the Day. Andi Badea, de asemenea editor, a plecat deja, în urmă cu câteva săptămâni. A lucrat în Pro TV șapte ani și jumătate, la site, întâi ca editor, apoi ca EOD. Potrivit profilului de Linkedin, acum este Senior Internet Channel Administrator at OTP Bank.

ADVERTISEMENT

Noul content manager ȘtirileProTV.ro este Victor Rotariu. De la Sport.ro, Marian Ghiță și el content manager și-a anunțat deja intenția de plecare. A lucrat în Pro TV aproape 12 ani. Vă reamintim că de la acest site a plecat, în urmă cu câteva săptămâni, și Sebastian Ujică. Era editor la site-ul de sport. Acesta urmează să coordoneze un alt site de sport de pe piață – Eurosport.ro. Producător, comentator la Pro X și editor la Sport.ro, Dan Pavel a plecat de la Pro TV în urmă cu o lună.

PRO TV rămâne fără șefi la cele mai puternice site-uri! Știrile Pro TV
Site-ul știrileprotv.ro rămâne fără EOD. Sursa foto – facebook

Oameni grei de la ȘtirileProTV.ro, sport.ro și Perfecte pleacă din companie

A fost Web editor sport.ro din 2009, comentator sportiv începand cu 2012 (Sport.ro / PRO X / PRO TV) și moderator Sport.ro / PRO X din iulie 2016. Plecare importantă și de la vârful site-ului Perfecte.ro, altă publicație online din portofoliul Pro TV. Cora Popeangă, coordonatoarea site-ului, părăsește compania. Ieri a fost ultima ei zi la Pro TV. Cora era unul dintre “veteranii” digitalului din Pro TV.

ADVERTISEMENT

A lucrat în companie din 2005. De altfel, 2019 a adus mai multe plecări importante din PRO. Zoe Vasilescu, șefa vânzărilor, Mihaela Vlădău, tot de la vânzări,  Stella Litou, directorul de programe al stației în ultimii patru ani, Costi Mocanu și Felix Drăghici au ales alte provocări.

 

 

Tags: