Life

PRO TV, veste extraordinară pentru fanii Românii au talent! Când începe sezonul 11

06.01.2021 | 17:25
PRO TV veste extraordinara pentru fanii Romanii au talent Cand incepe sezonul 11
ADVERTISEMENT

Filmările pentru Românii au talent, sezonul 11, au început încă de anul trecut, evident sub umbrela măsurilor de siguranță impuse de pandemie, iar PRO TV anunță încă de pe acum un show impresionant.

Pentru al 11-lea an consecutiv, postul de pe Pache Protopopescu va intra în casele noastre cu cei mai talentați români, iar pentru anul 2021 s-au pregătit surprize colosale.

ADVERTISEMENT

Prima noutate a fost anunțată încă de anul trecut și este vorba despre cooptarea în juriu a actriței Alexandra Dinu, în locul lui Mihai Petre. Andi Moisescu, Andra și Florin Călinescu au fost păstrați și în acest sezon.

Românii au talent sezonul 11, tot mai aproape

Dincolo de această modificare a componenței juriului, castingurile i-au făcut deja pe prezentatori să fie muți de uimire, semn că momentele din sezonul 11 vor întrece orice imaginație și va fi, de departe, cel mai impresionant an.

ADVERTISEMENT

Pe conturile de Instagram ale prezentatorilor Pavel Bartoș și Smiley, aceștia au postat de-a lungul preselecțiilor imagini din culisele filmărilor noului sezon, iar mulți se întreabă când va începe acesta, de fapt.

În mod obișnuit, Românii au talent turează motoarele fie în februarie, fie în martie, iar anul acesta emisiunea ar fi programată pentru cea de-a doua lună din an, căci există deja suficiente ediții înregistrate.

ADVERTISEMENT

Ediția 10 a fost câștigată de Ana Maria Pantaze

Ediția de anul trecut a talent-show-ului de la PRO TV a fost câștigată de croitoreasa cu voce de aur pe nume Ana Maria Pantaze, care a reușit să convingă publicul telespectator că ea este cea mai talentată din România.

Românii au talent a debutat în țara noastră în urmă cu aproape 11 ani, iar prima ediție a fost câștigată de raper-ul Adrian Țuțu. Au urmat alți câștigători celebri, lansați odată cu emisiunea: iluzionistul Cristian Gog (sezonul 2), cântăreața de operă Laura Bretan (sezonul 6) și Emil Rengle (sezonul 8).

ADVERTISEMENT

Toate cele 10 sezoane au fost pe primul loc în topul audiențelor aproape în fiecare gală săptămânală, acesta fiind unul din show-urile pe care PRO TV pariază an de an.

 

ADVERTISEMENT