Life

Proba cântarului pentru Andreea Bălan. Ce greutate are jurata de la Te Cunosc de Undeva

02.04.2021 | 19:11
Proba cantarului pentru Andreea Balan Ce greutate are jurata de la Te Cunosc de Undeva
ADVERTISEMENT

Andreea Bălan a trecut proba cântarului și le-a arătat fanilor care este greutatea ei, rezultatul fiind unul de necrezur. Jurata de la „Te Cunosc de Undeva” le-a cântărit pe fetițele ei după care s-a urcat și ea pe obiectul de care se tem atâtea femei. 

Artista s-a urcat pe aparat pentru a vedea dacă s-au mai produs schimbări în ultima vreme, dar se pare că greutatea ei nu este afectată. Cu două sarcini și cu un program ocupat de dimineața până seara, Andreea Bălan are o greitate de invidiat.

ADVERTISEMENT

De altfel, fosta soție a lui George Burcea este și mică de statură, așa că numărul de pe cântar i se potrivește perfect. Iată câte kilograme are îndrăgita artistă.

Proba cântarului pentru Andreea Bălan. Ce greutate are jurata de la Te Cunosc de Undeva

„49. Ca de obicei!”, a transmis vedeta prin intermediul unui InstaStory. Andreea Bălan reușește să se mențină în formă și niciodată nu pune vreun kilogram, din câte se pare. Nici nu putea fi altfel, din moment ce dansează adesea atât la repetiții, cât și în timpul concertelor.

ADVERTISEMENT

Cântăreața de 36 de ani uimește mereu prin aparițiile ei impecabile, în ciuda greutăților pe care le-a întâmpinat în ultimii ani. Acum doi ani, Andreea Bălan a înfruntat moartea la nașterea mezinei ei suferind un stop cardio-respirator.

Andreea Bălan
Andreea Bălan, proba cântarului. Sursa foto: Instagram

Au urmat alte două operații în decurs de câteva săptămâni și tot greul a trecut, doar că artista a primit o veste cruntă din partea cadrelor medicale, și anume că nu va mai putea rămâne însărcinată. Cu aproape cinci luni în urmă, jurata de la „Te Cunosc de Undeva” a ajuns din nou pe mâna medicilor din cauza unui abces abdominal.

ADVERTISEMENT

După ce a suferit o intervenție chirurgicală, starea de sănătate a vedetei s-a îmbunătățit și a putut să-și reia activitățile zilnice.

Andreea Bălan, despre relația cu tatăl ei

Andreea Bălan este în lumina reflectoarelor încă din adolescență, iar presiunea din partea tatălui ei, Săndel Bălan, a afectat-o foarte mult pe artistă, care a apelat la ajutorul terapiei la psiholog. Între timp, blondina a reușit să-și ierte părintele și relația lor este mai bună.

ADVERTISEMENT

„Nu realizam ce se întâmplă cu noi. Poate voiam să ne jucăm, să ne îmbrăcăm cu altceva. Fiind niște contracte semnate, noi trebuia să executăm. Aici a fost sacrificiul, și al nostru, și al părinților noștri. Timp de patru ani, nu am avut absolut deloc pauză, pur și simplu mi s-a luat copilăria. Psihologic, în mine s-a produs o scindare.

În prezent, la un moment dat sunt extrem de jucăușă, apoi devin serioasă și îți vorbesc ca un om adult. Cu ani mulți de terapie, am încercat să apropii aceste două personalități ale mele. La 18 ani am decis să plec de acasă, să îmi iau cariera în propriile mâini. Conflictele au fost atunci, când eram copil. (n.r. cu tatăl ei).

A fost o ruptură și pentru că mama voia ceva, tata voia altceva. Eu voiam să îi mulțumesc pe amândoi, mama voia să învăț bine, ea nu avea treabă cu muzica. Era foarte greu. Am dat și la facultate, la Filosofie și Jurnalism, n-am profesat niciodată, dar am făcut-o de dragul mamei mele”, a povestit Andreea Bălan la #BraveTalk, emisiune de pe YouTube.

ADVERTISEMENT