Fotbal intern

“Probabilitatea ca FCSB să fie retrogradată în Liga a 2-a este foarte mare!” Se încinge derby-ul FCSB – U Craiova

31.03.2019 | 08:13
Probabilitatea ca FCSB sa fie retrogradata in Liga a 2a este foarte mare Se incinge derbyul FCSB  U Craiova

Derby-ul FCSB – U Craiova se încinge, după ce oltenii, dar şi Federaţia Română de Fotbal, au sesizat Comisia de Disciplină a FRF în privinţa împrumutului, dovedit cu acte de FANATIK.RO, de 300.000 de euro între vicecampioana României şi Astra Giurgiu.

“Probabilitatea ca FCSB să fie retrogradată în Liga a 2-a este foarte mare!”

După ce Gigi Becali a avut o reacţie virulentă la adresa oltenilor pe marginea acestui subiect, Marcel Popescu, preşedintele Universităţii Craiova, a comentat în premieră pentru FANATIK.RO despre ancheta începută de Comisia de Disciplină a FRF. Deşi evită să intre foarte mult în detalii despre caz, oficialul clubului din Bănie crede că sunt şanse foarte mari ca FCSB să joace în Liga a 2-a în sezonul viitor.

“Nu doresc să discut despre o anchetă declanșată de Federația Română de Fotbal. Dar, dacă doriți o părere personală, conformă cu regulamentele în vigoare, există o probabilitate foarte mare ca, anul viitor, FCSB să joace în Liga a 2-a”, a declarat Popescu, pentru FANATIK.RO.

Se încinge derby-ul FCSB - U Craiova
Se încinge derby-ul FCSB – U Craiova

Marcel Popescu, înainte de FCSB – U Craiova: “E un alt campionat acum”

Înainte de meciul FCSB – U Craiova, partidă programată duminică, de la ora 20:30, Marcel Popescu a prefaţat duelul de pe “Arena Naţională”. În returul sezonului regulat, oltenii au fost învinşi, scor 2-3, însă preşedintele clubului din Bănie susţine că situaţia va sta altfel în meciul din play-off.

“Diferenţa între meciul de la finalul sezonului regulat şi cel din play-off este că acum se joacă pe 3 puncte. E un alt campionat acum”, a spus Marcel Popescu pentru FANATIK.RO.

Ce spune antrenorul FCSB de posibila retrogradare a echipei: “Jocurile psihologice nu au importanţă. Jucătorii nu sunt afectaţi”

Mihai Teja, antrenorul FCSB a declarat că jucătorii FCBS nu au fost afectaţi de acest scandal. “Ce să zic, sunt foarte buni psihologi cei de la Craiova. Dar nu i-a afectat pe jucători. Ei sunt profesionişti şi trebuie să dea totul pentru a câştiga, nu trebuie să-i deranjeze ce se discută. Jocurile psihologice nu au nicio importantă. Trebuie să antrenezi şi să joci mai bine”, a precizat Mihai Teja.