Life

Problema cu care se confruntă Gina Pistol: “Nu știu dacă e cauză hormonală sau post-COVID. E dubios rău”

Gina Pistol le-a spus fanilor problema pe care o are de ceva vreme. Frumoasa blondină nu poate înțelege care este cauza situației prin care trece în momentul de față.
07.04.2022 | 18:12
Problema cu care se confrunta Gina Pistol Nu stiu daca e cauza hormonala sau postCOVID E dubios rau
Gina Pistol, situație neplăcută. Ce le-a spus vedeta fanilor săi. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Prezentatoarea emisiunii Chefi la cuțite a mărturisit că i se întâmplă ceva ciudat în ultima perioadă. Vedeta de la Antena 1 se întreabă care este motivul pentru care i s-a schimbat un aspect legat de podoaba capilară.

Gina Pistol, situație neplăcută. Ce le-a spus vedeta fanilor săi

Gina Pistol are senzația că părul și-a schimbat mirosul în ultima perioadă de timp, din cauza hormonilor sau poate pentru că a fost infectată cu noul tip de coronavirus. Cert este că, iubita lui Smiley a observat asta acum.

ADVERTISEMENT

Fosta vedetă Playboy susține că podoaba capilară are o emanație complet diferită față de cea pe care o știe. Dezvăluirea a fost făcută după ce blondina a ieșit de la coafor și se adăpostea de ploaie în interiorul mașinii.

„Mă confrunt cu o situație ciudățică. Nu știu dacă cauza este hormonală sau post-Covid, nu știu, însă, prima dată am crezut că mi se pare. De ceva timp când îmi spăl părul, părul meu ud are un miros ciudat. 

ADVERTISEMENT

Vă amintiți atunci când își făcea bunica sau mama permanent, pe vremuri de mirosea de îți rupea nasul? Mirosea în toată scara blocului. Cam acela e mirosul, nu la fel de puternic, dar miroase ciudat. 

Și nu am schimbat nimic în ritualul meu de îngrijire a părului. Folosesc aceleași șampoane, aceleași măști de păr, nu știu, dar e dubioasă rău treaba asta. 

ADVERTISEMENT

Vă dați seama că îmi știu mirosul. Știu părul ăsta de 41 de ani, adică… nu știu ce se întâmplă”, a dezvăluit Gina Pistol pe pagina personală de Instagram.

Gina Pistol, o persoană foarte activă

Celebra moderatoare de la Antena 1 a publicat mai multe imagini cu ploaia care a căzut după amiaza aceasta în Capitală. Vedeta, care este mereu pe repede înainte a fost nevoită să ia o mică pauză de la activitățile sale.

ADVERTISEMENT

În plus, Gina Pistol recunoaște că este genul de persoană disperată să le facă pe toate, de aceea ajunge să se plângă când este epuizată și nu mai poate face față lucrurile pe care le are în agendă.

ADVERTISEMENT