Life

Ce problemă a avut Emil Rengle de la Suvivor România 2022 în copilărie: “M-au dus la spitalul de nebuni”

Emil Rengle de la Survivor România 2022 a dezvăluit cu ce problemă s-a confruntat în copilărie. Dansatorul a fost dus la spitalul de psihiatrie de către părinți.
14.02.2022 | 11:07
Ce problema a avut Emil Rengle de la Suvivor Romania 2022 in copilarie Mau dus la spitalul de nebuni
ADVERTISEMENT

Emil Rengle de la Survivor România 2022 a fost la un pas de a fi internat la psihiatrie în copilărie. După ce părinții l-au surprins într-o ipostază care i-a șocat, aceștia s-au întrebat dacă nu cumva are nevoie de ajutor specializat.

Dansatorul și coregraful este unul dintre cei concurenții favoriți ai acestui sezon. Talentul său a fost apreciat atât în țară, cât și peste hotare, mai ales după ce a câștigat marele premiu la Românii au talent, în 2018.

ADVERTISEMENT

Tânărul a povestit cât de mult își dorea să fie în centrul atenției în copilărie, motiv pentru care comportamentul lui le-a dat părinților de gândit.

Emil Rengle de la Survivor România 2022, dezvăluiri din copilărie. Ce problemă a avut

Atunci când avea 6-7 ani, părinții l-au surprins pe Emil Rengle într-o ipostază care le-a ridicat semen de întrebare.

ADVERTISEMENT

Acesta se dădea cu capul de podea, așa că părinții au decis să fie consultat de un medic psihiatru. După ce l-au dus la spitalul de boli psihice, medicii au spus că Emil Rengle nu are nicio afecțiune, ci are nevoie de atenție și de iubire.

La momentul respectiv, medicul le-a spus părinților concurentului de la Survivor România 2022 să nu mai vină cu el la spital, pentru că este un copil perfect normal.

ADVERTISEMENT

“Ce știu sigur este că voiam să fiu în centrul atenției. Voiam multă iubire și atenție. Asta știu și din poveștile părinților.

Pe la vârsta de 6-7 ani mă găseau în cameră, mă dădeam cu capul de podea. M-au dus la spitalul de nebuni. S-au speriat de ce copilul se lovește în cap.

ADVERTISEMENT

Doctorii le-au spus că ‘vrea atenție, vrea să fie iubit. Nu-l mai aduceți aici că e foarte normal’.”, a dezvăluit Emil Rengle în podcastul lui Damian Drăghici.

Drama trăită de Emil Rengle

În 2018, Emil Rengle și-a recunoscut public orientarea sexuală. Dansatorul a anunțat că nu este atras de femei, iar dezvăluirea nu a fost bine primită de familia lui.

Tânărul și-ar fi dorit să fie înțeles de mama lui și a declarat că uneori își dorește să fi fost normal doar ca să nu existe această problemă.

“Aş da orice pe lumea asta să aduc o femeie frumoasă acasă, să v-o prezint, să ne strângem în familie fără să fie o ruşine. Mi-aş fi dat viaţa să fiu normal. Dar nu sunt normal, aş fi dat orice să fiu pe placul vostru, în tiparul vostru.

Vreau să înţelegeţi că aş da orice pe lumea asta să nu mă simt judecat şi să nu mă simt în neregulă. Şi să scap de toate glumele din liceu, să nu mai aud că sunt poponar.

Aş fi vrut să cuceresc lumea aşa cum aţi dorit voi. Vreau să mă iubiţi, să-mi acceptaţi familia chiar dacă va fi un bărbat. Merit să fiu iubit.

Dacă mă iubiţi vrea să înţelegeţi că iubesc viaţa şi am să trăiesc până la final cu misiunea asta. Îmi doresc să rezonăm.”, spunea Emil Rengle într-un clip postat pe canalul de YouTube.

ADVERTISEMENT