Life

Problema medicală a Faimoasei Ada Dumitru de la Survivor România e veche! De ce a fost eliminată abia acum?

După elimanarea Faimoasei Ada Dumitru de la Survivor, Iulia Dumitru, mama ei, a oferit explicații prețioase despre starea acesteia.
29.03.2023 | 17:20
Problema medicala a Faimoasei Ada Dumitru de la Survivor Romania e veche De ce a fost eliminata abia acum
Cum a ajuns Ada Dumitru să fie eliminată de la Survivor România. Foto: captură Pro TV
ADVERTISEMENT

Mama actriței Ada Dumitru a spus adevărul despre plecarea acesteia de la Survivor România. Cât de grave sunt, de fapt, problemele de sănătate ale fostei Faimoase și de când se confruntă cu ele. DOC a venit, la rândul său, cu lămuriri.

De ce a fost eliminată Ada Dumitru de la Survivor. Mama fostei Faimoase a spus adevărul

Printr-o intervenție telefonică în emisiunea La Măruță, de pe Pro TV, Iulia Dumitru a vorbit despre plecarea forțată de cauze medicale ale Faimoasei de la Survivor. „Sunt emoționată. Am văzut de vreo 3-4 ori ieșirea Adei. Am plâns, evident”, a început actrița. Ulterior, a explicat ce se întâmplă, de fapt, cu Ada Dumitru.

ADVERTISEMENT

Plecarea sa a fost una bruscă și mulți dintre telespectatori s-au întrebat de unde au apărut problemele de sănătate ale Adei. Iulia Dumitru a explicat că, de fapt, tânăra a plecat în jungla dominicană în timp ce avea un tratament prescris de medic.

„Din fericire, nu sunt grave. Ea când a intrat în concurs era în tratament. Și o aștept acasă să facă analize, investigații. Dar din moment ce medicii de acolo au considerat că nu se mai poate, înseamnă că e ceva. Ada a intrat cu probleme în concurs, nu i s-a întâmplat acolo”, a spus mama Faimoasei Dumitru.

ADVERTISEMENT

Ada Dumitru și DOC, împăcare după scandalurile uriașe?

Prezent și el în platoul emisiunii, DOC- care a avut chiar și o altercație violentă cu Ada Dumitru, a mărturisit că îi pare rău să vadă că aceasta a ieșit așa din emisiune. În plus, a mărturisit că niciuneia dintre fetele de la Survivor nu îi este ușor în junglă.

„Îmi pare rău să aud vestea asta. Eu știam că niciuna dintre fetele cu care am conviețuit acolo nu a mai avut un flow normal al trupului. Dar nu am crezut o clipă ca se va acutiza la acest mod pentru fiica dumneavoastră.

ADVERTISEMENT

Nu s-a întâmplat acolo, dar condițiile de trai din insulă nu sunt cele mai propice afecțiuni cu care te duci”, a susținut DOC, care a stat timp de trei luni pe insula Faimoșilor de la Survivor.

DOC s-a oferit să o aștepte Ada la aeroport

Chiar dacă, în calitate de mamă, Iulia Dumitru este îngrijorată pentru Ada, aceasta se pregătește să o aștepte cu cadouri și bucate românești la sosirea de la Survivor. „Noi o așteptăm la aeroport cu slăninuță, cu ceapă, cu baloane!”.

ADVERTISEMENT

Surprinzător, DOC s-a oferit să meargă și el la aeroport: „Nu știu exact când, dar aflăm și merg să slăninim!”. „Da, foarte bine să facă DOC”, a spus Iulia Dumitru, care a mai adăugat că Ada sigur se va bucura să-l vadă.

ADVERTISEMENT