Life

Problema pe care o pot rezolva toți copiii, dar nu și adulții. Unde este ursulețul panda?

O simplă imagine a dat bătăi de cap părinților din întreaga lume, iar copiii au fost cei care i-au dat de cap ursulețului panda.
23.10.2022 | 17:40
Problema pe care o pot rezolva toti copiii dar nu si adultii Unde este ursuletul panda
Problema pe care o pot rezolva toți copiii, dar nu și adulții. Unde este ursulețul panda? Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

Pentru că este weekend, haideți să ne distrăm și cu picii să interacționăm. Avem una bucată imagine cu oameni de zăpadă, printre ei fiind ascuns un urs panda. Acest puzzle a dat mare bătaie de cap adulților, dar nu și copiilor. Care este explicația?!

Copiii îl pot vedea, dar nu și părinții. Unde este ursulețul panda?

O imagine publicată pe Facebook de artistul maghiar Gergely Dudás a isterizat întreaga lume. Puzzle-ul a dat mare bătăi de cap adulților.

ADVERTISEMENT

Fotografia, redistribuită de sute de mii de ori de când a fost publicată, îi contrariază pe utilizatori în legătură cu existenţa unui urs panda în această imagine.

O mulţime de oameni de zăpadă și un urs panda ascuns printre ei a captat atenţia a mii de internauţi. Asta pentru că foarte mulţi oameni nu l-au putut găsi atât de uşor.

ADVERTISEMENT

Eu am găsit pe acestă imagine un dragon, 2 papuci şi nici măcar un urs panda. Bună încercare!”, scria Jon Beauvais, pe Facebook.

Joshua Feyereisen, un internaut victorios menționa că a găsit ursul panda: ”folosind un simplu model de căutare sub formă de reţea. Eu am dedus că panda nu ar avea un `morcov` în loc de nas, şi datorită acestei deducţii, l-am găsit în mai puţin de 20 secunde”.

ADVERTISEMENT

Se întâmplă asta deoarece, creierul uman este conceput pentru a identifica diferenţele dintre modele. Acestea se înregistrează ca piese neobişnuite de informaţii şi trebuie să fie luate în considerare cu atenţie.

Chiar dacă un panda într-o grămadă de oameni de zăpadă este într-adevăr o caracteristică foarte proeminentă, animalul din acest mediu special pare a fi perfect camuflat, aşa că nu se poate observa imediat.

ADVERTISEMENT

Ați reușit să reperați ursul panda înaintea copiilor voștri?

Tags: