Life

Probleme cu autoritățile pentru familia lui Florin Salam. Ce se întâmplă cu funeraliile fratelui manelistului

27.09.2020 | 17:59
Probleme cu autoritatile pentru familia lui Florin Salam Ce se intampla cu funeraliile fratelui manelistului
ADVERTISEMENT

Familia celebrului manelist trece prin momente groaznice în momentul de față. Neluțu Stoian, fratele lui Florin Salam, s-a stins din viață pe 25 septembrie, în urma infectării cu Covid-19, iar de atunci a urmat un adevărat coșmar pentru toate rudele.

În acest moment, problemele par să se acutizeze. Au loc funerariile fratelui artistului, iar autoritățile i-au avertizat pe membrii familiei să-l înmormânteze cât mai repede, având în vedere regulile stricte ce trebuie respectate în asemenea cazuri.

ADVERTISEMENT

Astfel, familia lui Florin Salam riscă obținerea unui dosar penal pentru zădărnicirea a bombaterii bolilor. Rudele insistă că vor să-l conducă pe ultimul drum cu o zi înainte de data când avea să împlinească 41 de ani și, din acest motiv, înmormântarea creștinească ar urma să aibă loc pe 30 septembrie.

Problemele se țin lanț de familia lui Florin Salam. Aceștia riscă dosar penal

Deși regulile sunt clare și autoritățile au lansat avertizări precise, rudele nici nu vor să discute varianta înmormântării rapide a lui Neluțu. Văduva acestuia ar fi declarat că nu o interesează dacă este încătușată, tot ce vrea e să poată să-și vegheze soțul decedat și să-l conducă pe ultimul drum, scrie wowbiz.ro.

ADVERTISEMENT

Celebrul manelist și rudele acestuia au trecut printr-o perioadă de coșmar. Fratele artistului a petrecut aproximativ două luni internat în urma depistării pozitive cu Covid-19. Acesta le trimitea mesaje disperate rudelor de pe patul de spital: „eu de aici nu mai scap, să știți”, „nu fac nimic pentru mine”, „faceți ceva să mă scoată de aici” sau „ajută-mă”, sunt câteva dintre mesajele pe care Nelu le trimitea familiei.

A urmat o perioadă în care au avut loc nenumărate conflicte cu cadrele medicale de la Institutul „Matei Balș”, unde era internat fratele lui Salam. Membrii familiei acuzau medicii că nu vor să le dea informații cu privire la starea lui Stoian și au chemat chiar și presa la fața locului din acest motiv.

ADVERTISEMENT

„Nu aș fi făcut acest gest să chem toate televiziunile, dar n-avem încotro. Pur și simplu, suntem disperați pentru că nu comunică nimeni cu noi. Noi întrebăm, avem un pacient bolnav, este normal să vrem să știm starea lui, suntem familia, sunt copiii lui, suntem frații lui. Ce putem să facem?! Să stăm cu mâinile în sân până ne zic că gata, este în ultima fază?! Indiferent de situație, trebuie să știm ce se întâmplă cu el, este durerea noastră”,  spunea Florin Salam, conform gandul.ro.

Ultima întâmplare prin care rudele au fost nevoite să treacă a fost exact după ce au aflat că Neluțu Stoian s-a stins din viață. În acel moment familia s-a reunit în fața porții spitalului pentru a-i recupera trupul neînsuflețit, însă au fost lăsați să aștepte acolo o noapte întreagă, protocolul pentru asemenea cazuri fiind foarte strict.

ADVERTISEMENT