News

Probleme cu Internetul în SUA. A picat semnalul pe Coasta de Est

26.01.2021 | 21:49
Probleme cu Internetul in SUA A picat semnalul pe Coasta de Est
ADVERTISEMENT

O defecțiune a lăsat fără conexiune la Internet mai multe orașe situate pe Coasta de Est a Statelor Unite ale Americii, pe tot parcursul zilei de marți, 26 ianuarie.

Cele mai mari probleme au fost semnalate în nord-estul țării, în zona cuprinsă între oraşele Washington şi Boston, precum și în New York, de persoane nemulțumite că nu îşi pot relua activitățile profesionale.

ADVERTISEMENT

De asemenea, DownDetector a depistat mari întreruperi ale rețelelor Verizon, Google, Zoom, YouTube, Slack și Amazon Web Services și altele, iar compania Verizon Communications Inc a anunţat că un cablu de fibră optică este secţionat în zona Brooklyn din New York.

Coasta de Est a Statelor Unite a rămas fără conexiune la Internet

La ora redactării acestei știri, nu este clar cât timp vor dura lucrările de remediere a problemei. De asemenea, nimeni nu poate spune cu exactitate dacă problema semnalată de Verizon Communications este singura cauză a lipsei semnalului Internet.

ADVERTISEMENT

În aceste momente facem eforturi să descoperim sursa exactă a problemelor. Este afectată, în principal, Coasta de Est a Statelor Unite”, au transmis reprezentanții Amazon Web Services.

Trei orașe din Spania, lăsate fără Internet de patru români

Fără Internet au rămas cu câteva zile în urmă și locuitorii orașelor spaniole Sotodos, Padilla del Ducado și Villarejo de Molina, în timpul furtunii Filomena.

ADVERTISEMENT

Nu din cauza unor avarii, ci pentru că patru români s-au gândit să fure cei 820 de metri de cablu de rețea.

Sesizând dispariția acestora, compania de telecomunicații din zonă a depus ulterior o plângere la poliție, iar rezidenții au raportat prezența unei mașini suspecte, pe timpul nopții, în cele trei orașe.

ADVERTISEMENT

Ulterior, au reușit să-i identifice pe făptași, precum și resturile de cabluri pe care le ascunseseră în autoturism. Cei patru au vârste cuprinse între 21 și 27 de ani, locuiesc în Madrid și nu se află la prima abatere de acest gen.

ADVERTISEMENT
Tags: