Sport

Probleme cu portarii pentru Dan Petrescu la meciul CFR Cluj – Slavia. Pe foaia de joc va fi un puști de la juniori. Exclusiv

Întâlnirea CFR Cluj - Slavia este una extrem de importantă pentru ardeleni, dar FANATIK a aflat că Dan Petrescu se confruntă cu mari probleme în ceea ce privește portarii.
12.10.2022 | 11:44
Probleme cu portarii pentru Dan Petrescu la meciul CFR Cluj  Slavia Pe foaia de joc va fi un pusti de la juniori Exclusiv
Întâlnirea CFR Cluj - Slavia este una extrem de importantă pentru ardeleni, dar FANATIK a aflat că Dan Petrescu se confruntă cu mari probleme în ceea ce privește portarii. Sursă foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Campioana României a reintrat în calculele calificării după o victorie uriașă la Praga obținută în stilul obișnuit, cu multă suferință.

Dan Petrescu, probleme cu portarii la partida CFR Cluj – Slavia

O victorie în meciul CFR Cluj – Slavia, din etapa a 4-a a Grupei G, ar face din formația din Gruia mare favorită la calificare, însă FANATIK a aflat că Dan Petrescu are probleme serioase în privința portarilor pentru acest joc.

ADVERTISEMENT

Mai exact, tehnicianul din Gruia nu-l va avea la dispoziție decât pe italianul Simone Scuffet, cel care a făcut o partidă excepțională la Praga și a fost desemnat ”jucătorul săptămânii” în Conference League.

Din informațiile FANATIK, Cristian Bălgrădean s-a accidentat la mână în timpul unui antrenament efectuat la începutul săptămânii și a devenit indisponibil pentru acest joc, în timp ce Răzvan Sava, considerat al treilea portar, nu a fost trecut pe lista UEFA.

ADVERTISEMENT

În aceste condiții, pe foaia de joc va apărea tânărul Rareș Gal, în vârstă de 21 de ani, revenit în vară la echipă după împrumutul la CSC Șelimbăr. Produs al grupării clujene, el a fost trecut pe lista suplimentară de la UEFA și va fi rezerva lui Scuffet la partida de joi seară.

CFR, fără antrenorul cu portarii la întâlnirea cu cehii

O altă problemă pentru Dan Petrescu este faptul că antrenorul cu portarii, Cristian Moldovan, a primit cartonașul roșu la întâlnirea tur cu Slavia Praga și va fi suspendat pentru jocul din Gruia. Acesta nu va putea fi prezent pe teren la încălzirea dinaintea meciului și de la pauză.

ADVERTISEMENT

Toate aceste vești proaste se adaugă accidentării suferite de Ciprian Deac în partida de campionat cu UTA Arad. Veteranul campioanei României are glezna umflată după o intrare dură a lui Damian Isac și are șanse minime să poată juca împotriva Slaviei.

Printre atâtea necazuri, Dan Petrescu a primit și o informație bună. FANATIK a anunțat în exclusivitate că mijlocașul Mihai Bordeianu, accidentat la întâlnirea cu Sivasspor, s-a refăcut mai repede decât se preconiza. Cu toate acestea, jucătorul nu va fi folosit în meciul din Conference League pentru că nu este pus la punct cu pregătirea.

ADVERTISEMENT

Meciul CFR Cluj – Slavia Praga, din etapa a 4-a a Grupei G din Conference League, se va disputa joi, 13 octombrie, de la ora 19:45, pe stadionul ”Dr. Constantin Rădulescu”. Partida va fi arbitrată de portughezul Luis Godinho.

ADVERTISEMENT