ADVERTISEMENT
Fotbal intern

Probleme cu salariile la Dinamo?! Anunţul care îi va speria pe fani: “Sunt restanţe şi către jucătorii care au plecat”

Autor: Bogdan Ciutacu | 28.09.2020 | 18:39
Probleme cu salariile la Dinamo?! Anunţul care îi va speria pe fani:
Probleme cu salariile la Dinamo?! Anuntul care ii va speria pe fani: "Sunt restante si catre jucatorii care au plecat"

Emilian Hulubei, președintele Asociației Fotbaliștilor Amatori și Nonamatori, a vorbit despre restanțele salariale ale clubului Dinamo către actualii jucători, cât și către foști fotbaliști, care nu mai fac parte din lotul câinilor.

ADVERTISEMENT

Deși spaniolii care au preluat Dinamo au început să arunce cu salarii uriașe pentru jucătorii străini transferați în această vară, Cortacero și asociații săi nu au reușit să ajungă la zi cu salariile către toți jucătorii, ba mai mult, unii jucători care au plecat de la Dinamo, nu și-au primit nici în ziua de azi banii.

Deși cei din anturajul echipei, dar mai ales jucătorii sunt îngrijorați de restanțele salariale, același Emilian Hulubei afirmă că sunt semne că aceste probleme se vor rezolva: ,,există promisiuni că acestea se vor rezolva”, a declarat președintele AFAN la emisiunea Liga Digi Sport.

ADVERTISEMENT

Emilian Hulubei:,,Sunt și restanțe către jucătorii care au plecat”

Emilian Hulubei a confirmat că există restanțe financiare atât către jucătorii actuali ai lui Dinamo, cât și către cei care au fost dați afără sau au plecat liber de contract ori sub formă de împrumut: ,,Sunt și restanțe către jucătorii care au plecat și către cei care sunt încă la club. Este o promisiune că se vor rezolva”, a clarificat Hulubei.

Datorită numeroaselor schimbări din lotul lui Dinamo, președintele AFAN așteaptă un meci spectaculos în etapa a șasea a Ligii întâi, între FCSB și Dinamo: ,,Ca echipă, Dinamo arată bine și, cu siguranță, derby-ul cu FCSB va fi interesant, pentru că nu mai e dezechilibrul de anul trecut. Dinamo s-a întărit și cu siguranță spectacolul va prima”,a mai spus Emilian Hulubei.

ADVERTISEMENT

Pablo Cortacero și asociații săi spanioli, au plătit o parte din salariile restante către jucători și angajații clubului, care nu mai erau plătiți de Ionuț Negoiță din luna ianuarie, conform site-ului Radio Dinamo 1948, în timp ce juniorii nu mai erau plătiți de cinci luni.

Cosmin Contra e supărat că salariile nu au fost plătite

Cosmin Contra a declarat că jucătorii își vor primi banii chiar înainte de meciul cu UTA Arad, care va avea loc în această seară de la ora 21:00, ceea ce se pare că nu s-a întâmplat: ,,Este clar că sunt anumiți jucători cu restanțe financiare, iar cei noi nu au ajuns încă la finalul lunii pentru a se plăti salariile. Nici noi, antrenorii, nu avem încă o lună…”, spunea Contra îngrijorat.

ADVERTISEMENT

CONTRA despre DINAMO vs UTA

Antrenorul principal Cosmin Contra a vorbit în această după-amiază, la sala de conferințe, despre următorul meci în Liga 1 (etapa a 5-a), FC Dinamo București vs UTA Arad, programat luni, 28 septembrie (ora 21:00), pe stadionul din Ștefan cel Mare.

Geplaatst door FC DINAMO BUCURESTI op Zaterdag 26 september 2020

 

Dinamo nu a mai câștigat un meci pe teren propriu de foarte mult timp și are probleme mari în primele 45 de minute ale jocurilor din primele patru etape ale acestui sezon, în care nu a înscris niciun gol.

Antrenorul ,,câinilor roșii” a încercat să îi facă pe fotbaliștii săi să uite de bani și să se concentreze la meciul cu UTA Arad, ultimul test înainte de meciul cu FCSB: ,,Sunt multe obiective prioritare încât să nu ne gândim la salarii restante. Am mai zis și mai spun încă o dată! Mi-aș dori să ajungem cât mai repede la normalitate și am semnale că acest lucru se va întâmpla, pentru a nu se mai vorbi de aceste lucruri și să putem să vorbim doar de fotbal. Și de ce facem pe teren…”, a mai declarat Contra.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!